Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Обещание: Млад мъж се жени за гаджето си от детската градина

Обещание: Млад мъж се жени за гаджето си от детската градина

Обещание: Млад мъж се жени за гаджето си от детската градина  - изображение

Детската любов е много чиста и искрена, но истината е, че пътищата на децета се разделят, когато тръгнат на училище. Това обаче не важи за Лаура Шийл и Мат Гродски, които се запознават в детската градина, а към днешна дата вече са съпруг и съпруга. Най-ранните им спомени са от мястото, където започва всичко.

млад мъж

"Това прекрасно създание ме научи как да се люлея на люлка, как да рисувам. Тя дори ми показа как да  ям някои храни", споделя Мат.

"Имам безброй спомени, свързани с него как играем на криеница, гоним се по поляната. Стояхме будни, защото не искахме да откъсваме поглед един от друг. Така се влюбихме", спомня си Лаура.

двойка

Ярък спомен в съзнанието и на двамата остава и обещанието, което Мат дава преди повече от 20 години. "Застанах пред целия клас, когато бях на три години и заявих пред най-красивото момиче, че един ден ще се оженя за нея."

двойка

След детската градина пътищата на Мат и Лаура се разделят, за да се съберат отново в гимназията, благодарение на техен общ приятел. Цели 7 години двамата се гледат по снимките на коледните картички, които семействата им си разменят по време на празници. Те се срещат отново и стават неразделни, а детската им любов пламва с неудържима сила за втори път.

двойка

Двадесет години по-късно Мат решава да спази своето детско обещания и моли Лаура да се омъжи за него. Мястото на предложението не е изненада – класната стая в детската градина, откъдето започва тяхната любовна история.

двойка

"Когато Лаура не ме гледаше, аз нервно проверявах дали пръстенът е все още в джоба ми. Притеснявах се да не го изгубя. В един момент видях брат ми, който снимаше и веднага коленичих и отправих предложението. Ужасно се радвам, че тя прие и вече е моя съпруга, сбъдвайки най-съкровената ми детска мечта!"
Към днешна дата младите влюбени са щастливо семейство и пишат своята красива приказка.

източник: boredpanda.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

3.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлАнкетиСнимкиЛюбопитноНовиниСоциални грижиТестовеЗдравни съвети