Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Ники Минаж говори открито за домашното насилие

Ники Минаж говори открито за домашното насилие

Ники Минаж говори открито за домашното насилие - изображение

Ники Минаж говори открито за домашното насилие. Певицатане споменава името на насилника, но признава, че след случилото се нейното самочувствие е било "смачкано".

"Нямах желание и сили да правя музика. Нямаше да мога да вдъхновя никого, защото вътре в мен нямаше нищо, което мога да дам? Оставих се друг да ме смачка дотолкова, че вече не помнех коя съм“, разкрива Минаж.

Изпълнителката разкрива още, че този случай засяга и нейната музика, защото тя "се уплашила да влезе в студиото" и не "вярвала в себе си".

Преди дни 35-годишната рапърка споделя два клипа на Instagram от предстоящия си документален филм "Queen", в който Минаж говори  открито за трудностите по пътя към успеха. В него тя си спомня инцидентите, на които е била свидетел като дете и е преживяла като възрастен.

"Спомням си, как баща ми биеше мама. Бях много малка и стоях с вдигнати ръце пред нея, за да мога да я предпазя", споделя Минаж и допълва: "Системният тормоз ме направи по-силна. Спомням си, че в онзи момент се зарекох, че никога през живота си няма да позволя на някого да се държи по този начин с мен. Но уви иронията на живота ме застигна с пълна сила."

"Може би някои хора ме смятат за дразнеща, злобна, но това е моят живот и няма да позволя на никой да ме обижда по този начин", заключва изпълнителката.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: eu.usatoday.com

Снимки: etonline.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияСоциални грижиНовиниИнтервютаСнимкиЛюбопитноАнкетиБотаникаЛеченияСпортРецепти