Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Най-големите ви страхове спрямо зодията - Част 2

Най-големите ви страхове спрямо зодията - Част 2

Най-големите ви страхове спрямо зодията - Част 2 - изображение

Почти никой не прекарва часове, обмисляйки нещата, от които се страхува най-много. Най-вероятно дори ви трябва малко време, за да назовете най-голямата си тревога. Ако не сте сигурни, от какво точно се ужасявате най-силно, си спомнете какво цени най-високо зодиакалния ви знак – това ще ви даде идея какво се страхувате да изгубите.

Зодията или слънчевият ви знак оказва влияние върху вашия характер – интересите, недостатъците и силните ви страни. Въпреки това може да откриете, че зодиакалният ви знак не предсказва перфектно най-големите ви страхове. Ако това е случаят, препоръчваме ви да прегледате подробно астрологическата си карта и точното разположение на планетите в VIII и XII дом в деня на вашето раждане. Първият отговаря за промяната и тъмнината, докато вторият се свързва с подсъзнанието. Планетите в тези сектори ще подскажат от какво се страхувате най-много.

Все пак е възможно основната ви зодия да обяснява най-големите ви страхове, тъй като голяма част от характера зависи от позицията на слънцето. Продължавайте да четете, за да опознаете себе си по-добре.

Везни

Най-големият ви страх: бъдещето

Страхът от бъдещето произлиза от тревогите на Везните, че ще вземат грешното решение и ще провалят живота си. Често колебливостта и плахостта на въздушната зодия относно действията и преценките им може да повлияе негативно върху отношенията им с останалите. За Везните е препоръчително да не позволяват на страха от евентуални грешки да ограничава желанията и целите им.

Скорпион

Най-големият ви страх: загубата

Скорпионите са известни с ревността си към нещата, които ценят и обичат. Като децата, които искат да си играят с топката само когато други вече си играят с нея, представителите на водната зодия са готови да защитят любимите хора във всеки един момент. Разбира се, няма нищо нередно в желанието да опазите тези, на които държите, но не трябва да позволявате на страха си от загубата да води вашите решения.

Стрелец

Най-големият ви страх: невежеството

Стрелците комбинират в себе си няколко идентичности – тези на учения, изследователя и философа. Това, което най-малко харесват, е да признаят на останалите, че не са наясно с даден въпрос. Неспирната жажда за нови познания е похвална черта, но е от изключително значение Стрелецът да осъзнае, че винаги ще има област, в която няма да е експерт. Добрата новина е, че този факт само може да мотивира представителите на огнения знак да продължават да четат и да разширяват хоризонта си.

Козирог

Най-големият ви страх: провалът

Козирозите са толкова фокусирани в постигане на успех както в професионален, така и в личен план, че всяка спънка все едно води до колосален провал. Представителите на тази зодия имат склонността да определят себе си като неуспешни, щом усилията и работата им не им донесат очакваните възнаграждения. Най-важният урок за Козирога е да не сравнява собствения си успех със стандартите и живота на останалите.

Водолей

Най-големият ви страх: критиката

Представителите на въздушната зодия са типичните иноватори, мечтатели и бунтовници, които вярват, че оригиналността е всичко. Споделянето на идеите им с общността означава, че Водолеите ще трябва да се справят с критиката и евентуалното неодобрение на останалите, но това не трябва да ги спира да изразяват мнението си и да продължават да творят.

Риби

Най-големият ви страх: конфликтът

Споровете и караниците с приятели, роднини или дори непознати държат представителите на водния знак будни цяла нощ. Емоционалната природа на Рибите ги кара да премислят и превъртат думите от конфликта отново и отново, докато започват да съжаляват, че са изказали мнението си толкова открито. Най-подходящият антидот за тези страхове и несигурности е високото самочувствия, което да им даде необходимия кураж да бъдат себе си и да защитават своите позиции.

Прочетете втората част на статията ТУК, за да разберете какви са страховете на останалите 6 зодии!

По статията работи: Нора Маркова
Източник: refinery29.com
Снимки: pixabay.com; canva.com

Още по темата:

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияЛайфстайлЛюбопитноСнимкиЗдравни съветиНовиниСпортАлт. медицинаЛеченияБотаника