Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Най-големите ви страхове според зодията - Част 1

Най-големите ви страхове според зодията - Част 1

Най-големите ви страхове според зодията - Част 1 - изображение

Почти никой не прекарва часове, обмисляйки нещата, от които се страхува най-много. Най-вероятно дори ви трябва малко време, за да назовете най-голямата си тревога. Ако не сте сигурни, от какво точно се ужасявате най-силно, си спомнете какво цени най-високо зодиакалния ви знак – това ще ви даде идея какво се страхувате да изгубите.

Зодията или слънчевият ви знак оказва влияние върху вашия характер – интересите, недостатъците и силните ви страни. Въпреки това може да откриете, че зодиакалният ви знак не предсказва перфектно най-големите ви страхове. Ако това е случаят, препоръчваме ви да прегледате подробно астрологическата си карта и точното разположение на планетите в VIII и XII дом в деня на вашето раждане. Първият отговаря за промяната и тъмнината, докато вторият се свързва с подсъзнанието. Планетите в тези сектори ще подскажат от какво се страхувате най-много.

Все пак е възможно основната ви зодия да обяснява най-големите ви страхове, тъй като голяма част от характера зависи именно от позицията на слънцето. Продължавайте да четете, за да опознаете себе си по-добре.

 

Овен

Най-големият ви страх: неподвижността

Знакът на действието и решителността не понася инертността и бездействието. Състезателната натура на Овена не позволява на представителите на огнената зодия да се застояват дълго на едно място, тъй като неподвижността се смята за вид провал. Понякога обаче е по-добре да обмислим следващата си стъпка и да се насладим на момента, отколкото да се плашим от стабилността.

 

Телец

Най-големият ви страх: несигурността

Това, което ценят най-много Телците, са рутината и спазването на реда, като всяка внезапна промяна, внасяща смут в перфектно разработения им план, може да им се стори като края на света. Индивидите, родени под земния знак, вярват силно в сигурността, която идва от добрата организация и ясната структура. Въпреки това несигурността е част от живота и не може да бъде напълно избегната – научете се да приемате тези сътресения на ежедневните ви занимания за нормални.

 

Близнаци

Най-големият ви страх: самотата

Зодия Близнаци е управлявана от Меркурий, планетата на комуникациите, което превръща представителите на знака в любители на социалните събития и задушевните разговори. Оставени сами, те се чувстват откъснати от останалите, смазвани от собствените си мисли и емоции. Няма по-подходящо хоби за Близнаците от воденето на дневник, където да записват всичко, което ги измъчва душевно.

 

Рак

Най-големият ви страх: неизвестното

Любимото място за Раците е техният дом, където прекарват голяма част от времето си. За жалост, афинитетът на представителите на този воден знак към удобството и познатото води до избягване на всичко, което попада извън зоната на комфорт. Безспорно, непознато е плашещо, но това не означава, че не трябва да допускате нови преживявания, приятелства или връзки в живота си.

 

Лъв

Най-големият ви страх: анонимността

Не на всеки Лъв му е предопределена съдба, изпълнена със слава и почести, а и не всеки иска това, но гордите и амбициозни представители на огнената зодия се наслаждават на признанието, което им се полага. Дори и да не сте толкова големи любители на вниманието и светлината на прожекторите, все пак искате да избегнете анонимността на всяка цена и да получите уважението, което заслужавате заради работата и добротата си.

 

Дева

Най-големият ви страх: безпомощността

Девите са винаги тези, които са готови да предложат бутилка вода, аналгин или брутално откровен съвет на нуждаещите се. Техният най-голям страх се изявява в нуждата от помощ, когато не могат да предвидят всяка възможна ситуация или проблем, който може да възникне. Никой не може да бъде най-добрата си версия през цялото време.

Прочетете втората част на статията ТУК, за да разберете какви са страховете на останалите 6 зодии!

По статията работи: Нора Маркова
Източник: refinery29.com
Снимки: pixabay.com; canva.com

Още по темата:

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлРецептиЛюбопитноДиети