Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Над 400 китайски баби по бански участваха в конкурс за красота

Над 400 китайски баби по бански участваха в конкурс за красота

Над 400 китайски баби по бански участваха в конкурс за красота - изображение

Повече от 400 възрастни дами показаха и доказаха, че възрастта е само число. Как изглеждаш и как се чувстваш е въпрос на личен избор и самооценка. Тези смели жени са участници в ежегодното китайско състезание "Грандбикини". То е за жени и мъже над 55-годишна възраст.

баби

Конкурсът се провежда за трета поредна година като идеята е да излъчва по-скоро позитивност, увереност към хората от тази възраст, а наградите остават на заден план. Състезателите се оценяват от журито спрямо тяхното сценично присъствие, усмивки и жестове.

баби

Ма Жинг е 78-годишна състезателка, която се е преборила с рака. Тя споделя, че за нея е чест , че е част от този проект. "Щом мога да участвам в състезание по бански на тази възраст, значи съм психически щастлива и физически здрава".

баби


Освен дефилето по бански, всички участници имат възможност да си направят изкуствена татуировка, както и да участват по групи в различни танцови спектакли.

баби

Конкурсът завърши с представяне на официални и традиционни облекла. Макар че надпреварата е оспорвана, състезателите запазват спортменския си дух , взаимно си помагат и остават приятели.

източник:daylymail.com 

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЛюбопитноПсихологияЗдравни съветиХранене при...