Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Мъж достигна до финала на онлайн конкурса „Мис Казахстан“

Мъж достигна до финала на онлайн конкурса „Мис Казахстан“

Мъж достигна до финала на онлайн конкурса „Мис Казахстан“ - изображение

Арина Алийева, една от финалиските в онлайн конкурса за красота "Мис Казахстан 2018", шокира обществеността, след като обяви, че всъщност е 22-годишен мъж на име Ели Диагилев, който се е включил в националния конкурс, за да докаже нещо много важно. 

"С приятелите ми спорихме относно това какви са стандартите за женската красота и аз взех решение да участвам в конкурса", разкрива момчето. Приятелите на Ели не се съгласяват с аргументите му. Той решава да докаже това, включвайки се в състезанието с измама.

Мъж достигна до финала на онлайн конкурса „Мис Казахстан“

Той твърди, че в миналото жените са залагали на своята индивидуалност и харизма. Повечето дами днес просто следват най-популярните тенденции - било то в модата, грима или прическата - мислейки, че ги правят красиви.

Ели добавя, че благодарение на цялата налична козметика, инструменти за цифрово редактиране като Photoshop и други, всяка представителка на женския пол изглежда по един и същи начин.

С малко помощ от гримьор и фризьор, Ели се трансформира в Арина Алийева, млада жена, която се явява в популярния конкурс за красота. Диагилев, работи от 17-годишна възраст като модел и е наясно с тенденциите в модния свят, така че всичко, от което се нуждае е просто да се превърне в жена, което с развитието на технологиите днес никак не е трудно. След трансформацията той публикува няколко снимки на себе си като Арина и изчаква да види каква ще бъде реакцията на хората, които гласуват.

Мъж достигна до финала на онлайн конкурса „Мис Казахстан“

За изненада на приятелите на момчето, Арина Алийева успява да стигне до финала на конкурса и имала реален шанс да спечели голямата награда. Но 22-годишният модел е на мнение, че вече е доказал своята позиция, така че скоро след обявяването на финалистите, той пуска видео, в което разкрива истината и допълва, че е имал съучастник, който го е прикривал.

"Бях приятно изненадан от реакцията на жителите на Казахстан. Нямах намерение просто да мамя хората, исках да привлека вниманието им върху факта, че спазването на един и същ стандарт за красота не е важен. Непринудеността и индивидуалността на всеки човек, е това, което наистина има значение, а не нещо, показано някъде и обозначено като модерно и красиво. Надявам се, че историята ми ще вдъхнови младите момичета да оценяват повече своята индивидуалност и вътрешната си красота", споделя Ели.

След видео изповедта на Ели Диагилев, състезателката Арина Алийева бе дисквалифицирана, заради предоставяне на фалшива информация за себе си и е заменена от друг участник.

 По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: odditycentral.com 

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлНовиниСнимкиЛюбопитноСоциални грижи