Начало Лайфстайл Красота и стил Модерно Модерните пролетни цветове, които със сигурност искате в гардероба си

Модерните пролетни цветове, които със сигурност искате в гардероба си

Модерните пролетни цветове, които със сигурност искате в гардероба си - изображение

Вече нямате никакво оправдание да продължавате да носите тъмните си дрехи. Слънцето изгря, времето се стопли, пролетта е тук. А вие какво чакате?

Със сезона на обновлението и прераждането за нов живот идва време да дадете такъв и на гардероба си. Всяка дама заслужава да си направи подарък, независимо дали за 8-ми март, за рожден ден, или просто без повод. Но когато решите да се отправите на следващия си шопинг, може би е редно да погледнете и последните тенденции, които валят както на световния, така и на българския пазар.

Трендовете може би няма да ви изненадат много. Както всяка година те са в абсолютен синхрон с пролетното настроение, а това ще рече — свежи, ярки и закачливи. Подобни нюанси, освен че ще обновят визията ви, но ще ви накарат и да се почувствате по-енергични и по-бодри, особено ако зимата сте акцентирали предимно на тъмните тонове.

Но не всеки цвят ще бъде в топ тенденциите за тази година. Най-модерните цветове за пролетния сезон ще бъдат зелено,червено и орха.

Зелено

Зелено сакоТова е цветът, който често бива пренебрегнат. Е, да си го кажем честно, наистина тъмните тонове на зеленото могат да бъдат доста неприятни за дадена дреха, особено ако не е съчетана подходящо. Затова ако избирате нюанс на зеленото, то най-добре би било да бъде светъл, близко до жълтия. А за да добавите и още един слой класа, заложете на пастелното.


Червено

червена рокля

Цветът на любовта, романтиката и страстта. Червеното сякаш никога не е излизало от мода, но все пак през последните месеци личи, че всички авторитетни брандове ще продължат да залагат основно на него.

Една червена рокля никога не би била излишна в гардероба ви, особено ако знаете как да я комбинирате, за да я използвате максимално функционално. Така ще имате дреха едновременно за работа, за кафе с приятелки, но и за излизане на бар.

Червеното стои също толкова стилно и под формата на панталон и риза. Този евъргрийн тон ще бъде силно актуален и за устните и ноктите ви.

Охра

Рокля цвят охра

Жълтото може да се стори твърде ярко дори за най-ексцентричните дами, но за всеки си има подходящ тон. А нюансите охра и горчица се оказват най-желани от дамите и дизайнерите от цял свят. На последните модни ревюта личи огромно доминиране на жълтия цвят, като най-често срещани са гореспоменатите му два тона.

Надали има по-подходящ сезон от пролетта, за да облечете нещо жълто. Облечете някоя разкроена, удобна и красива рокля в цвят охра и засияйте със слънцето.

 

Автор: Милена Минчева

Снимки и съдействие:

лого

Още по темата:

5.0, 4 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл