Начало Лайфстайл За свободното време Моето хоби Мисията на една майка - да превърне дъщеря си в кукла Барби

Мисията на една майка - да превърне дъщеря си в кукла Барби

Мисията на една майка - да превърне дъщеря си в кукла Барби - изображение

Родителите винаги искат най-доброто за децата си и се стремят нищо да не им липсва. Но понякога креативността им като че ли идва в повече, а майките и бащите не осъзнават, че в определен момент техните мании автоматично се предават и на децата им.

Запознайте се с Шарлот, майка на седемгодишната Киара. Младата жена посвещава цялото си ежедневие на грижи за дъщеря си. Освен обичайните задачи за един родител, майката полага усилия детето й да заприлича на истинска кукла Барби. С конкретна причина, разбира се. Грим, прическа, маникюр и пъстри тоалети са само част от всекидневните ангажименти на Шарлот, която записва малката за учасите в множество конкурси за красота.

майка и дъщеря

Още от петгодишна възраст Киара започва да обикаля по модните подиуми. Резултатите не закъсняват. Към днешна дата момиченцето има 15 корони и участия в редица престижни състезания. Всяко едно от тях обаче се заплаща, а двете дами разчитат изцяло на финансите на мъжа в семейството - Антъни. Бащата на Киара е заварчик по професия. Той не е съгласен с идеята малкото му момиченце да дефилира по сцените. Но твърдата дума и упорството на съпругата му вземат превес и в рамките на 18 месеца той плаща 5000 евро за хобито на двете си любими жени.

Киара

Ежедневието на Шарлот и Киара минава по план, а основната задача е подготовката на малката за участие в поредния моден конкурс. Вместо да играе със своите приятели, след училище Киара ходи на спортни танци, а след това предстоят и ежедневните й разходки за поддържане на перфектна физическа форма. Малкото момиче се оставя изцяло в ръцете на майка си, която влиза в ролята на стилист, дизайнер и личен мениджър.

Киара

"Вечерта преди състезание отделяме по 3 часа за маникюр и избор на рокля, а на сутринта й правя прическа и я гримирам", споделя Шарлот.

Майката е убедена, че малкото й момиченце го очаква бляскаво бъдеще, а с всяко изминало детско състезание Киара придобива все повече увереност и самочувствие.

Мисията на младата жена не остава незабелязана и от потребителите в социалните мрежи. Всяка една снимка, която Шарлот качва, е обект на множество критики от родители. Те изразяват възмущението си от факта, че майката "третира" по този ужасен начин седемгодишната си дъщеря.

Киара

"Хората са на мнение, че е грешно едно момиче да носи грим, да е с прическа, както и да е облечена в екстравагантни рокли. Но, всеки мълчи, когато неговото дете участва в танцово шоу или състезание по художествена гимнастика. Нима там техните дъщери изглеждат по-различно от моята?", пита Шарлот.

Киара

"Киара обича да дефилира по модните подиуми и участва с голямо желание във всички състезания. Детето ми ще продължи да се занимава с това. Когато порасне и сподели, че не иска да бъде модел, аз ще уважа решението й. Но тя е невероятна и е родена да бъде звезда. Истинска кукла Барби", заключава гордата майка.

източник: thesun.co.uk

по статията работи: Илияна Стоянова

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимки