Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Домашен любимец Милионерка завеща 300 хиляди долара на двете си котки

Милионерка завеща 300 хиляди долара на двете си котки

Милионерка завеща 300 хиляди долара на двете си котки - изображение

Вдовица  на милионер от  Бронкс остави  наследство от 300 000 долара на двете си котки.

Елън Фрей е родом от Холандия. Тя е бивш служител в седалището на ООН. Съпругът й, е бил професор в колежа в Бруклин , но умира през далечната 1989г. За съжаление същата е съдбата и на единственото им дете, което почива в ранна детска възраст. Това са и причините вдовицата да завещае 300 хиляди долара на нейните любими котки Троя и Тайгър.

котки

Естествено има и условия по отношение на наследството. Едно от тях е котенцата никога да не попадат в клетка. Тайгър се оказал голям късметлия, защото е взет от улицата в слънчевия град Окала, Флорида. Сега той спи на плюшен креват с копринена завивка и се храни с отбрани ястия.

легло

Към днешна дата котките живеят при бившата прислужница на милионерката - Поли . Осемдесет и осем годишната жена и завещава 50 хиляди долара, но само при условие, че се грижи за домашните й любимци. Когато домашните и любимци се споминат  средствата най-вероятно ще бъдат прехвърлени на сестрата на Елън Фрей. Последните 3 милиона се разпределят между две медицински сестри, които са се грижели за нея, нейния адвокат и няколко благотворителни организации.

 източник: nypost.com 

 снимки: imgur.com

 по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЗдравни съветиПсихологияЛюбопитноАнкетиИсторияАлт. медицинаНовини