Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Мерил Стрийп – Симулирах смърт, докато ударите спрат

Мерил Стрийп – Симулирах смърт, докато ударите спрат

Мерил Стрийп – Симулирах смърт, докато ударите спрат - изображение

Мерил Стрийп направи изненадващи разкрития за миналото си. Звездата сподели, че е била жертва на физическо насилие преди години. И до днес Стрийп ясно помни двата инцидента, които коренно променят нейния живот.

"Сблъсквала съм се с ужаса, наречен физическо насилие – при това два пъти. Изправих се лице в лице с него и смея да твърдя, че научих много", разкрива звездата.

"При първия случай се престорих на умряла и изчаках, докато ударите престанат", започва своята изповед Мерил и допълва: "В онзи момент наблюдавах как хората ме гледат и обсъждат на около 15 метра от мястото, където ме биеха".

Вторият път звездата се разхожда с певицата Шер и двете стават свидетели на насилие, което се упражнява върху друг човек.

Мерил Стрийп

"Не знам какво ми стана, но си спомням, че направо изтрещях. Събрах смелост и хукнах след побойника. Имах огромен късмет в онзи момент, защото се водех от инстикта си, който не ме подведе. Тези два случая ме промениха на клетъчно ниво", разкрива Мерил.

Стрийп похвали репортерите за смелостта им в тези времена да се занимават с разследваща журналистика. Тя завърши речта си, представяйки предстоящия си филм "The Post". В него актрисата влиза в образа на Кейтлин Греъм – издател и собственик на един от най-големите вестници The Washington Post.

източник: huffingtonpost.com

снимки: nbcchicago.com; variety.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПсихологияСоциални грижиЛайфстайлНовиниИнтервютаЛюбопитноАнкетиБотаникаЛечения