Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Мелания Тръмп посрещна традиционната шестметрова коледна елха в Белия дом

Мелания Тръмп посрещна традиционната шестметрова коледна елха в Белия дом

Мелания Тръмп посрещна традиционната шестметрова коледна елха в Белия дом - изображение

В Белия дом определено цари празнична атмосфера, а подготовката за коледните празници тече с пълна сила. Мелания Тръмп остана вярна на традицията и прие ежегодната доставка на коледно дърво в президентската резиденция. В компанията на своя син тя одобри (символично) елхата, която ще краси Синята стая през предстоящите празници.

Шест метра е високо дървото от балсамова ела, което първата дама и нейният син посрещнаха на прага на Белия дом. Пренасянето на празничното дръвче бе съпроводено с музика от военен оркестър, който свиреше коледни песни.

посрещане на елхата в Белия дом

Дървото е избрано от служители на Белия дом след провеждане на конкурс през месец септември. 

Елхата е дарение от Националната асоциация на производителите на коледни дръвчета, които от 1966г. традиционно организират конкурса, а победителите даряват растението на Белия дом. Тази година те са Джим и Даян Чапман от Уисконсин.

 

Това не е първият път, в който семейство Чапман печели конкурса. През 1998 и 2003 година те отново имат тази привилегия.

Мелания и Байрън благодариха на семейството за този дар, както и обещаха, че ще украсят балсамовата ела по възможно най-добрия начин. 

Мелания и нейният син

Първата дама бе облечена с вълнено червено поло, черен панталон, както и тъмносиньо палто на червено каре. 

 

Миналата година Мишел Обама за последен път прие шестметровата бяла ела, която бе отгледана в Пенсилвания. Бившата първата дама посрещна коледното дръвче в компанията на двете си дъщери Малия и Саша, които след бърза инспекция на растението заявиха: "Приемаме го"!

източник: dailymail.co.uk

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл