Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Малайзийски султан с подарък - копие на колата на Фред Флинстоун

Малайзийски султан с подарък - копие на колата на Фред Флинстоун

Малайзийски султан с подарък - копие на колата на Фред Флинстоун - изображение

Султан Ибрахим Искандар от щата Джохор е един от най-могъщите и най-богатите държавни управници в Малайзия. Той е известен със слабостта си към автомобилите и поради тази причина получава закъснял и неочакван подарък за рождения си ден. Той се сдоби с реплика на известния "кракомобил" на Фред Флинстоун, подарен му от кралска особа от щата Паханг.

Малайзински султан с подарък - копие на колата на Фред Флинстоун

Моделът на колата от "Семейство Флинстоун" е точно копие на оригинала, с подобни на дърво страни, колела като камъни и покрив от плат.

С любимата фраза на Фред "Яба-даба-ду!" в социалната мрежа бе оповестена новата придобивка на султан Ибрахим. В анимационния сериал, който представя живота на две семейства от каменната епоха, дървените и каменните автомобили бяха задвижвани от краката на Фред.

Но в публикацията във Фейсбук пише, че "за разлика от оригинала, копието има свой собствен двигател, което означава, че шофьорът и пътникът не трябва да разчитат на краката си, за да задвижат праисторическото возило".

Припомняме, че през 2012 г. мъж на име Себастиян от германска провинция си сглоби автомобила на Фред Флинстоун. Себастиан успява да изобрети возилото с помощта на приятел.

Малайзински султан с подарък - копие на колата на Фред Флинстоун

Също като подаръкът на султана, и този автомобил има двигател и развива скорост около 20 км в час.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: dailymail.co.uk; reuters.com

Снимки: pinterest.com; facebook

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЗдравни съветиАнкетиСнимкиНовиниЛюбопитноСпортСоциални грижи