Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Маколи Кълкин не гледа Сам вкъщи

Маколи Кълкин не гледа Сам вкъщи

Маколи Кълкин не гледа Сам вкъщи - изображение

Макар отдавна да се е отказал от актьорството, хиляди фенове на малкия Кевин Макалистър от "Сам вкъщи" все още спират актьорът Маколи Кълкин по улиците. Поради тази причина Кълкин избягва да излиза на публични места, особено по Коледа, за да не се изправи лице в лице с феновете на поредицата. Тези разкрития звездата прави в шоуто на Елън, където нарича своята известност "проклятие и благословия". 

"За мен този филм е като фонова радиация. Наясно съм с факта, че хората го харесват. Това ме ласкае, но е и малко зловещо", споделя той.

И ако си мислите, че Маколи гледа "Сам вкъщи", както всички ние по коледните празници то се лъжете. В редките случаи, когато все пак гледа кадри от филма в неговия ум моментално нахлуват спомени, които са се случили зад кулисите в конкретния снимачен ден.

Бившият актьор разкрива, че фенове постоянно го спират на улицата или в ресторант с молби да им направи уплашена физиономия на малкия Кевин, когато той си слага лосион след бръснене. Уви, те остават разочаровани, когато той не изпълнява молбите им. 

Докато славата определено усложнява живота на Кълкин, тя му позволява и да се ползва с определени облаги.

Маколи Кълкин

"Мога да вляза във всеки ресторант, който искам, без да резервирам маса предварително, но докато съм там всички погледи са вперени в мен" признава той.

През 1994г. актьорът приключва филмовата си кариера с намерението да живее нормален живот. Той не се интересува особено от актьорското си минало.

"На 15 години ми беше писнало от филми, пътувания и постояннит отсъствия от училище заради снимки. Мечтаех да съм си у дома и да посещавам редовно училище. Имам чувството, че някое друго дете е работило много усилено и сега аз съм наследник на неговите финанси. Това ми позволява да се отнасям към всичко като към хоби. Не ми се налага да работя, за да се изхранвам. Мога да реализирам всички проекти, които са ми на сърце", казва Кълкин.

Към днешна дата 37-годишният Кълкин стартира проект, който е свързан със здравословния начин на живот. Освен това той има и лайфстайл пародиен блог.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: huffingtonpost.com; usatoday.com; eonline.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЛюбопитноНовиниСоциални грижиСпорт