Начало Лайфстайл За свободното време Моето хоби Майка на три деца вдъхва нов живот на старите дрехи

Майка на три деца вдъхва нов живот на старите дрехи

Майка на три деца вдъхва нов живот на старите дрехи - изображение

След като ражда първото си дете през 2007г. Сара Таоу започва да преправя старите си дрехи. Тя сама превръща овехтелите дрипи в красиви облекла като им вдъхва нов живот. Отначало жената се стреми да спестява пари, но по-късно това се превръща в нейно хоби и във философия на живота. Мотото на Сара е "Изглеждай добре, чувствай се добре, прави добро". Към днешна дата младата жена има 3 деца и почти 130 хиляди последователи на страницата си в Instagram.

майка преправя старите дрехи

Сара започва да преправя старите дрехи за нея и нейните дъщери. Тя използва собствените си дрехи, стари дрехи от близките си или купува от магазини втора употреба. Те струват много малко, но се променят драстично след намесата на Сара. 

Сара има усещане за стил и ярко въображение. Тези качества й помагат да създава иновативно и стилно облекло. 

Шивачката е против консуматорското общество и хората, които всяка година изхвърлят килограми дрехи от гардероба си и си купуват нови.

майка преправя старите дрехи

Идеите на Сара са интересни и много благородни. Тя смята, че когато човек носи красиво и удобно облекло, той се чувства щастлив и притежава енергия да помага на другите. В бъдеще майката планира да съзададе своя собствена линия и да дари всички приходи на децата сираци. 

майка преправя старите дрехи на децата си

Сара никога не е учила в нито едно специализирано училище. Тя признава, че всеки ден се учи на нещо ново и се самоусъвършенства. Жената споделя образователни видеоклипове на канала си в YouTube и във Facebook, където споделя техники за изработка и дизайн, така че и вие може да се научите да рециклирате старите си дрехи.

семейството на Сара

Сара смята, че когато човек шие сам дрехите си това му помага да избегне проблемите с пълния гардероб и въпросът какво да облечете всеки път, когато излизате.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛайфстайлСнимкиЛюбопитноНовиниТестовеПроизводители