Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Лятната тайна за красота на Кристен Бел: ръкавици в басейн

Лятната тайна за красота на Кристен Бел: ръкавици в басейн

Лятната тайна за красота на Кристен Бел: ръкавици в басейн - изображение

Кристен Бел и Дакс Шепърд са американските Меган Маркъл и принц Хари – е, поне без кралските неща. Те привличат приблизително същото количество фенове, но докато британските им двойници шептят романтични обещания и сключват брак пред 29 милиона души, Кристен и Дакс публикуват малко неудобни снимки един на друг в Инстаграм, които разкриват интимни подробности от живота им заедно.

И двете двойки са истински знаменитости за обикновените хора, но само едната може да си позволи определен  начин на поведение без да бъде отлъчена от църквата на Англия.

Кристен Бел
"Моята съпруга обича да слага ръкавици в басейна, защото мрази да усеща връхчетата на пръстите си грапави!"

Наскоро Дакс публикува снимка, на която жена му е в басейн и носи чифт спортни ръкавици, подобни на тези, които хората използват, за да запазят ръцете си топли, чакайки температурата в колата да се покачи. Но времето в Лос Анджелис в момента едва ли е е най-подходящото за носенето на подобни ръкавици. Температурите са в тройни цифри. Все пак Кристен има своите причини, разкрити от Дакс, а именно: "мрази чувството кожата на връхчетата на пръстите й да е сбръчкана".

Не съществува специално научно название за страха от сбръчкани пръсти – или както "Yale Scientific" го нарича "сбръчкването на кожата вследствие от потапяне във водата" – но ако някога сте оставали във ваната твърде дълго време, следва да сте добре запознати с това телесно усещане.

Неохотата, която Кристен изразява към набръчканата кожа на пръстите си може би не е изцяло неразумна. Учените спекулират, че тези гънки, които се образуват по кожата ни след дълго излагане във вода, вероятно са остатък от времето, когато предците ни са я считали за полезна необходимост при катеренето на хлъзгави повърхности. При всички случаи –  ставали сме свидетели на много по-абсурдни наченки на тенденции – а тази определено попада в категорията на забавните.

Редактор: Наталия Тотева

Източник:refinery29.com

Снимки: paperlief.com, instagram.com 

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпорт и туризъмЛайфстайлЛюбопитноНовиниСпортЗдравни съветиНормативни актовеЛечения