Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Любимият на всички Малкълм (Франки Мюниц) не помни, че е участвал в известния ситком

Любимият на всички Малкълм (Франки Мюниц) не помни, че е участвал в известния ситком

Любимият на всички Малкълм (Франки Мюниц) не помни, че е участвал в известния ситком - изображение

"Това съм аз и това е моят живот. За сериала "Малкълм" не обичам да говоря много, защото наистина нямам спомен за участието си там."

Единствените неща, които Мюниц си спомня за главната си роля в известния ситком, идват от изгледаните наскоро серии.

"През последните 10 години майка ми ме води по пътешествия и събития, от които се надяваше да изникнат някакви спомени за миналото ми, но за мен това са напълно нови изживявания" – споделя актьорът.

В изказването си за People разказва още, че не харесва особено много лекарите, защото всеки път, когато му се налага да посети някой доктор, излиза от кабинета с представата за себе си като ненормален или дори луд.

Франк работи върху възстановяването си усилено и със своята приятелка Пейдж, която всеки ден попълва дневник, в който отразява прогреса, който правят заедно.

Франки Мюниц

"Тя е прекрасна" – разказва той. – "Тя буквално пише всичко, защото се натъжавам, когато не си спомня нещо. Затова записва всичко, и то всеки ден. Това е страхотно, тъй като имам невероятни подробности относно много детайли в своето ежедневие. Тя започна да работи с дневника преди около година и наистина се надявам да продължи. Тя е невероятна и ме подкрепя изключително много. Надявам се, че заедно тепърва ще имаме много повече спомени."

Мюниц претърпява много тежка катастрофа през 2009 г., докато се състезава професионално. Тогава и преживява няколко сътресения. Не е сигурен обаче, че това е първопричината за загубата на паметта, а напротив – дори не е знае кога е започнало всичко.

"Имам 9 сътресения и няколко малки сърдечни удара. Не казвам, че това е причина за нарушената ми памет, но може би има някои съвпадения."

През 2012 г. той преживява първият си мини инфаркт. За разлика от инсултите, при сърдечните удари временно се прекъсва кръвоснабдяването до мозъка, но няма трайни афекти. Оттогава до днес Мюниц преживява 15 мини удара, вариращи в различна честота и дължина.

Сега той признава обаче, че не са здравословните му проблеми нещото, което го отблъсква от работата в Холивуд.

 

Редактор: Милена Минчева

Източник: people.com

Снимки: fanpop.com; ew.com

Още по темата:

4.5, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноПсихологияНовиниЗдравни съветиЛайфстайлИзследванияЛеченияСпортХранене при...Алт. медицинаФизиологияБотаникаСнимки