Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Лейди Гага и Брадли Купър – роди ли се новата звездна двойка

Лейди Гага и Брадли Купър – роди ли се новата звездна двойка

Лейди Гага и Брадли Купър – роди ли се новата звездна двойка - изображение

"Да оставим малко радост" – казва Брадли Купър на Лейди Гага по време на последната репетиция преди наградите Оскар. И тя отговаря: "Добре".

"Едно от най-трудните неща в живота е да бъдеш достатъчно смел да бъдеш себе си. Желая на всички да почувстват радостта вътре в тях. Радостта направи много за мен тази вечер", споделя Лейди Гага в стаята за пресконференции след края на престижната церемония.

Ако сте гледали филма, номиниран за "Оскар" - "Роди се звезда", няма как да не сте забелязали чудовищната екранна химия между Джаксън и Али (изиграни от Гага и Купър).

Най-обсъжданата двойка се събра около пианото, за да изпълни на живо песента "Shallow" на сцената на "Долби Тиътър".

Лейди Гага и Брадли Купър

Дълбочината в погледите, докосванията – тази интимна близост и осезаема нежност. И, не, това не е просто "прехвърчане на искри" – нещо по-голямо е – един диалог без думи, а само с очи – фин и далечен - от "плитчините". С всеки жест на телата си двамата успяват да оставят публиката безмълвна.

Една истинска магия, уникална смесица от актьорски талант и извънземна химия. Но само това ли?

"Заедно ли са двамата"?, "Има такова силно привличане между тях – едва ли всичко е само игра?". Това са само част от коментарите в социалните мрежи и в редица чуждестранни издания.

Лейди Гага, Брадли Купър, критиците

От една страна двойката получава суперлативи за интимното си дуетно изпълнение, а от друга – феновете са убедени, че между двамата има нещо повече от приятелска връзка.

Голяма част от зрителите са очаквали в края на песента двамата да се целунат. Купър дори получава съвет да се раздели с настоящата си половинка, заради новата си любима.

Естествено всеки ход на този магически спектакъл е добре обмислен от екипа и най-вече от Купър и Гага. Но дори и хората, които работят с тях, признават, че са усетили химията между двамата.

"Гага и Купър наистина имаха обмислен план в главите си затова как трябва да изпълнят тази песен актьорски и певчески", казва Роб Милс, организатор на редица развлекателни предавания. "Всички работихме стъпка по стъпка, за да могат двамата да потопят зрителите в любовната история на техните персонажи Али и Джаксън през тези 3 минути на сцената. Всичко бе репетирано доста пъти – как камерата да се обърне навън (с публиката зад певците), Купър да премести стойката си за микрофон, преди да седне до Гага на пианото и да пеят на един микрофон".

Лейди Гага и Брадли Купър

Тук веднага изниква и логичният въпрос: Ами ако те просто дават на всички нас, това, което искаме, и се преструват много добре? Веднага се аргументираме с откровението на Милс (и не само).

"Когато видях как двамата слизат от сцената и се връщат зад кулисите. Този момент. Тази прегръдка. Там имаше истинска топлина", заключва той.

Лейди Гага и Брадли Купър

Купър и Гага имат силна и необяснима връзка извън екрана и поради още една причина - безусловната им подкрепа един към друг е несравнима.

Лейди Гага и Брадли Купър

Но къде остана притеснението на Купър? Очевидно се е изпарило в компанията на Гага. Двамата дотолкова се сливат с песента, че накараха не само публиката в залата, но и всички пред екраните да затаят дъх на финала на изпълнението.

Когато камерата дава близък план и отблизо се вижда погледът на Гага – незабравим момент.

Лейди Гага и Брадли Купър пеят

И тук няма значение дали този поглед е на влюбена жена или близка приятелка. Нима не е хубаво всеки един от нас да си има някого, който да го гледа така? В такива моменти можем да заключим само едно: Радостта е налице!

Вижте емоционалното изпълнение  на Лейди Гага и Брадли Купър по време на тазгодишните награди "Оскар".

Разберете повече за филма "Роди се звезда" ТУК

Автор: Илияна Кръстева

Снимки: people.com; thisisinsider.com; harpersbazaar.com 

Още по темата:

5.0, 3 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиНовини