Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Куче с трогателен жест към британската кралица Елизабет II

Куче с трогателен жест към британската кралица Елизабет II

Куче с трогателен жест към британската кралица Елизабет II - изображение

По време на управлението си кралица Елизабет II със сигурност е получавала десетки букети. Нито един от тях обаче не е подаряван от куче. Да точно така!

Всяко куче има своя щастлив ден, но едно малко четириного направо оцели десетката. Лабрадорът Ярна имаше честта да се запознае не с кого да е, а с британския монарх Елизабет II. Сладурът бе инструктиран да поднесе букет с цветя на кралицата по време на посещението й на благотворителна организация. 

кралица Елизабет

Вълнението на четириногото бе на високо ниво - то махаше с опашка и държеше в устата си красив букет, който трябваше да поднесе на британския монарх. Но нетърпението на Ярна й изигра лоша шега. Когато се отправи към кралицата, изпусна цветята точно пред нея.

кралица Елизабет

Кралицата, която е известна с любовта си към кучетата, реагира с усмивка на създалата се ситуация, след което заяви: "Тя е просто куче, а не робот".

кралица Елизабет

Британският монарх посети благотворителна организация, която обучава кучетата на собственици с увреждания. Четириногите са около 400 на брой, а по време на събитието кралицата се срещна с персонала и редица доброволци.

кралица Елизабет

По време на демонстрация четириногите показват как се притичват на помощ на собствениците си – отварят им вратата, вдигат им падналите ключове или портфейли, както и им помагат да си вземат палтото.

"Кралицата искаше да получи повече информация във връзка с отглеждането, разходките, възрастта и характера на кучетата", заяви един от дресьорите на организацията.

кралица Елизабет

Вярна на стила си, Елизабет II бе облечена в пастелно розово палто и носеше елегантна шапка в същия цвят. Кралицата последва стъпките на внука си - принц Хари, който посети центъра през 2010 г.

източник:dailymail.co.uk

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлЗдравни съветиЛюбопитноАнкетиПсихологияИсторияВидеоСпортНовиниСоциални грижиПроизводителиАлт. медицина