Начало Лайфстайл Аз и моето семейство Домашен любимец Куче и котка – необичайните приключенци, които покоряват планински върхове

Куче и котка – необичайните приключенци, които покоряват планински върхове

Куче и котка – необичайните приключенци, които покоряват планински върхове - изображение

Всички знаем за вечната вражда между кучета и котки. Но винаги има изключения!

Запознайте се с кучето Хенри и котката Балу - двойка пътешественици, които са неразделни от момента, в който се виждат за първи път. Към днешна дата животните са запалени планинари, благодарение на техните стопани.

куче и котка

Синтия и нейният приятел обожават да се разхождат сред природата. През 2014 г. двойката отива в приют за кучета с намерението да си осинови четириного. Когато кучето Хенри ги вижда (само на 14 седмици) веднага започва да се обръща с корем нагоре и да се гушка в тях. Истинска любов от пръв поглед!

куче и котка

Три дни след като четириногото е вече част от семейството, всички задружно поемат на поход в планината.
"Той намери най-стръмният и висок връх, изкатери се по него, за да може да види гледката от ръба на скалата. Започнахме да го наричаме "малка планинска коза".

куче и котка

След няколко месеца семейството се увеличава с още един член. След 5-месечно търсене двойката осиновява улично коте, което кръщават Балу – кръстоска между сиамка и улична превъзходна. Балу и Хенри стават приятели още от началото на техния съвместен живот. Вместо да правят бели, двамата си играят и се гушкат непрекъснато.

куче и котка

Балу става неразделна част от планинските преходи на семейството. Двамата с Хенри следват неотлъчно стопаните си, а Балу не пропуска възможността да се покатери на гърба на своя верен приятел.

източник: boredpanda.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлАнкетиЛюбопитноПсихологияЗдравни съветиАлт. медицинаИсторияНовиниСпортВидеоСоциални грижиПроизводители