Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Красавица от Южна Америка спечели конкурса Мис Вселена 2017

Красавица от Южна Америка спечели конкурса Мис Вселена 2017

Красавица от Южна Америка спечели конкурса Мис Вселена 2017 - изображение

Представителката на Република Южна Африка Деми-Лий Нел-Питърс е новата "Мис Вселена 2017г." Двадесет и две годишната красавица е завършила бизнес мениджмънт в Северозападния университет в родината си. Освен това е и инструктор по бойни изкуства. Тя активно участва в разработването на програма за обучение на жени за самозащита. За всичко това си има причина. След като печели титлата "Мис Южна Африка", Деми е отвлечена. Този инцидент я принуждава да запише курсове по самозащита.

Мис Вселена 2017г.

"Носителката на титлата трябва да е уверена в това каква е като личност. Мис Вселена е жена, която умее да преодолява страховете си и заради това е способна да помогне на други да направят същото. Тя е жена, за която нищо, поискано от нея, не е твърде много. Мисля, че точно такава съм и аз", заявява Питърс пред журито.

Според нея най-големият проблем на работното място за жените е неравностойното заплащане. "На някои места жените получават 75% от заплащането на мъжете за едни и същи труд и работно време. Това не е редно. Трябва да има равно заплащане на жените по целия свят", заявява тя, отговаряйки на въпрос на журито.

Мис Вселена 2017

Освен короната, представителката на Република Южна Африка получава и заплата, луксозен апартамент в Ню Йорк за период от една година. Тя подписва и рекламен договор, според който трябва да участва в множество благотворителни събития по света.

"Мис Вселена" води началото си от 1952 година. Той е един от най-престижните световни конкурси за красота. Всяка година събитието се излъчва на живо в над 100 страни по целия свят.

Мис Вселена 2016 г., Ирис Митенар, постави короната на главата на своята наследница. Първа подгласничка на победителката стана "Мис Колумбия", а втора - "Мис Ямайка".

Мис Вселена 2017г.

Финалът на конкурса се проведе в Лас Вегас, а тази година рекорден брой красавици (близо 92) се бореха за престижната титла. За пръв път в историята на "Мис Вселена" се явиха и представители от Камбоджа, Лаос и Непал.

източник:foxnews.com

снимки: abs-cbn.com; eonline.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлНовиниСнимкиЛюбопитноСоциални грижи