Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Красавицата и Звяра ще въведе първия гей персонаж на Дисни

Красавицата и Звяра ще въведе първия гей персонаж на Дисни

Красавицата и Звяра ще въведе първия гей персонаж на Дисни - изображение

Докато компанията Дисни обикновено обхваща по- "традиционен" модел на принц / принцеса, то моделът бавно се промъква в 21-ви век чрез въвеждане на символи с по-модерни черти. "Замръзналото кралство" показва жена, която спасява себе си сама, вместо да бъде спасена от мъж. "Господарката на злото" ни въвежда в историята на "Спящата красавица", но ни дава изцяло нова перспектива на "злата" вещица. "Героичната шесторка" ни заинтригува с първите японско-американски герои на Дисни.

Сега Дисни навлиза в нова (за компанията) територия, въвеждайки гей сюжет във версията на "Красавицата и Звяра" от 2017, с участието на Ема Уотсън.

Вече беше обявено, че образът на Бела, описан от Уотсън, разменя балетните си туфли за ботуши за езда, което й придава феминистки черти.

Дисни оставят любовната история на Бел и Звяра в почти същата светлина, давайки на друг персонаж нов любовен интерес ...

Лефу, който се играе от Джош Гад, ще бъде притежател на първия "изключителен гей момент".

Ако не можете да си спомните Лефу от анимационната класика, той е слугата Гастон.

Моментът ще настъпи, когато Лефу се бори с чувствата си към Гастон.

Режисьорът Бил Кондън разкрива, че "Лефу е някой, който в един ден иска да бъде Гастон, а в друг ден иска да целуне Гастон."

Той продължава с думите: "Лефу е объркан относно желанията си. Той току-що осъзнава, че има тези чувства в себе си... Но това е хубав, изключителен гей момент във филм на Дисни."

Нямаме търпение да видим този нов прочит на класически персонаж! А вие?

По материала работи: Елиза Трайкова

Източник: onedio.co

Още по темата:

5.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиПсихологияИсторияНовиниЛюбопитноАнкетиИнтервюта