Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Коя е вашата сродна душа според зодията?

Коя е вашата сродна душа според зодията?

Коя е вашата сродна душа според зодията? - изображение

Реална ситуация: Веднага след като се приберете от първата среща, какво първо правите? Обаждате се на вашия най-добър приятел, за да гадаете дали сте срещнали правилния партньор? Предлагаме ви още един по-добър вариант. Наясно ли сте с факта, че астрологията може да разкрие коя е вашата сродна душа?

Астрологът Линда Джойс ще ви помогне  да разберете кой е подходящият ви партньор, въз основа на вашия зодиакален знак.

 овен

Трябва да се чувствате обичани и вдъхновени, за да сте щастливи, скъпи Овни. И когато става въпрос за любов, вие сте разкъсани между това да останете в безопасност и обгрижвани, и жаждата ви за приключения. Най-добрият зодиакален знак за вас е Везни - търсачи на истината, красотата и баланса.

Ако просто търсите наистина горещ секс, Скорпионите и Рибите са перфектни в това отношение. И двамата са водни знаци, които са известни с тяхната възбуденост.

Телец

Вие копнеете за безусловна любов и искате да бъдете привлечени от някого, вместо да се налага да вършите цялата работа, за да го преследвате той да бъде заинтригуван от вас. Вие сте най-привлечени от зодии, които са силни и  отдават цялата си любов. Поради тази причина зодия Овен е най - подходяща за вас.

Когато става въпрос само за секс, представителите на зодия Скорпион ще ви гарантират много страст. 

близнаци

Вие не винаги сте сигурни от какво имате нужда. Представителите на зодия Стрелец са мъдри, жадни за приключения ( не само по света, но и във връзката), което ги прави подходящи за вас.

В леглото Близнаците могат да се забавляват с представителите на зодия Рак - смях и много емоция и страст. Ако сте с партньор от зодия Козирог ви очакват изненади, тъй като Козирогът може да извади наяве вашите скрити желания. 

рак

Искате партньор, който има граници, лоялен, надежден и различен. Ето защо Козирозите са подходящи за вас – те са силни, а егото им няма да ви завладее.

Когато става въпрос за секс, Водолеите могат да бъдат предизвикателни, а Скорпионите също са добър избор: силата им, интензивността на емоциите водят до горещи страсти.

лъв

Искате признание за това, че сте специален и няма нищо лошо в това. Също така наистина искате да се учите от партньора. Ето защо Водолеят е подходящ за вас: те правят компромиси в една връзка и ви помагат да изследвате нови идеи.

Представителите на зодия Риби са велики сексуални партньори за вас - секси и загадъчни.

Дева

Вие сте привлечени от това, което не разбирате и не искате повърхностни хора в живота си - Скорпионите са идеални за вас. Те са секси, загадъчни и силни и знаят как да поемат отговорност и да ви накарат да се чувствате сигурни.

Везни

Искате баланс, силен център и фокус върху себе си вместо другите. Овенът е идеалното решение за вас. Те имат силно его, яснота и визия за взаимоотношенията. Заедно споделяте любовта към знанието, идеите и красотата.

В спалнята Телците са най-подходящи. Те ще ви дадат цялата страст, от която се нуждаете.

Скорпион

Вие сте интензивни, постоянни и силни. Имате нужда от идентичен партньор в живота. Ето защо Овенът е съвместим с вас - те са директни, идеалистични, интензивни и страстни.

Ето и добрата новина за сексуалния ви живот: Близнаците са склонни да ви обърнат внимание, защото тяхната лекота и забавна природа ви дават добър баланс.

Стрелец

Вие сте вдъхновени от знанието и новите идеи. Водолите са подходящи за вас, защото те имат вътрешно търсене на знание и истина - две неща, които обичате. Те също са игриви и могат да ви помогнат да се отпуснете.

Козирог

Вие сте привлечени от отношения, които не разбирате и не можете да контролирате. Раците могат да ви доведат до мистерията и дълбочината на емоциите, от които се нуждаете, и могат да "инжектират" малко спонтанност в живота ви.

Що се отнася до секса, вие сте супер съвместими със зодия Лъв - те имат силен център - знаят кои са или как искат да бъдат възприети - и когато се съберете, има някаква необуздана страст.

Водолей

Искате да изразите уникалността си и да бъдете приети, каквито всъщност сте Трябва ви знак, който е центриран, за да ви помогне да намерите баланс, затова Лъвът е подходящ за вас. И двамата сте много независими и имате желание да помагате на другите.

Когато става въпрос за секс, Девите са много секси и съсредоточени - точно това, от което се нуждаете, за да се освободите в леглото.

Риби

Обичате хора, които са уверени, умни и способни. Лъвът носи всички тези качества.

Що се отнася до секса, Рибите отговарят на вашата интензивност и сексуалност - интуитивни и умеете да усещате взаимно нуждите си - и двамата обичате да давате и получавате.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: womenshealthmag.com

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл