Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Кошмарът преди Коледа, или коледната украса на Мелания Тръмп

Кошмарът преди Коледа, или коледната украса на Мелания Тръмп

Кошмарът преди Коледа, или коледната украса на Мелания Тръмп - изображение

Коледната украса избрана лично от първата дама на САЩ, Мелания Тръмп, накара интернет потребителите да "настръхнат". Хиляди хора я намират повече за "зловеща и студена", отколкото за стилна. Интернет потребителите останаха меко казано разочаровани от празничната украса. 

Мелания Тръмп

В социалните мрежи обвиняват г-жа Тръмп затова, която се очакваше да ги впечатли, а не да ги ужаси.
На пръв поглед в голяма част от стаите украсата е традиционна - в зелено, червено и бяло. Но не и в Източната колониада на Белия дом. Целият коридор е обграден от бели клони със специално тъмно осветление, а в дъното му има отново коледна елха. Веднага се появиха хиляди снимки с осмиващи колажи от въпросния коридор.

Мелания Тръмп

Потребителите реагира доста бурно като оприличиха украсата на творение на режисьора Тим Бъртън. Те сравниха избора й на украса с декори на класически страшни филми като "Сиянието" и "Проклятието Блеър", „Хари Потър“, „Нарния“.

Фотограф се заиграва с тази мрачна и потискаща коледна украса. Той заснема Мелания като злодей от страшен филм, цялата потънала в сянка, без да се различават чертите на лицето й.

Мелания Тръмп

Мелания Тръмп вкара нови елементи в традиционната за президентския дом коледна украса като например гирляндите, които са поставени от външната страна на всеки прозорец, както и зимните клонки по алеята, която води до коледната украса.

източник: thesun.co.uk

снимки: boredpanda.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл