Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Колин Фърт и съпругата му Ливия смутени от предполагаем преследвач

Колин Фърт и съпругата му Ливия смутени от предполагаем преследвач

Колин Фърт и съпругата му Ливия смутени от предполагаем преследвач - изображение

Британският театрален и филмов актьор Колин Фърт и неговата съпруга Ливия – продуцент и активист на етичната мода – са подали жалба срещу предполагаем преследвач. Обектът на жалбата е техният дългогодишен приятел Марко Бранкача, с когото както беше посочено в съвместно изявление, Ливия е имала връзка между 2015 и 2016 г. в период на раздяла с Колин.

Колин и Ливия ФъртСпоред оплакването Бранкача продължава да тормози двойката през годините с имейли и съобщения, заплашва ги в телефонни обаждания и изпраща снимки на Ливия до нейния съпруг. Двойката коментира, че Бранкача многократно е отправял заплахи, че ще публикува злепоставящи ги материали в италианската медия, за която работи.

Самият Марко обаче отрече в изявление за "The Times" да е преследвал семейството:

"Истина е, че аз и Ливия имахме романтична връзка и тя искаше да остави Колин заради мен. "Преследването ми" се състоеше от две съобщения в "WhatsApp" и един имейл, който изпратих след като тя сложи край на взаимоотношенията ни през 2016 г. Написах имейл до Колин относно връзката ми с Оливия, за който сега съжалявам – тя подаде жалба срещу мен от страх, че мога да коментирам публично това, което е споделила с мен относно брака и работата си. В рамките на една година Ливия ми изпрати стотици любовни съобщения, снимки и видеоклипове, дори дневник."

Колин и Ливия ФъртИталианската полиция е конфискувала телефона и компютъра на Марко Бранкача и разследването е в ход. 

По статията работи: Наталия Тотева

Източници: vanityfair.com, popsugar.co.uk

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиРецептиСпортЛюбопитно