Начало Лайфстайл Интимно 18+ Когато пенисът му е прекалено голям...

Когато пенисът му е прекалено голям...

Когато пенисът му е прекалено голям... - изображение

Обикновено казваме, че е невъзможно да не се зарадваме на нещо, което е прекалено хубаво, но след като веднъж сте правили секс с по-надарен мъж, вероятно знаете, че това не е химера. Ако размерът на мъжкото достойнство на вашия партньор е по-голям от средния, независимо дали става въпрос за дължина или обиколка, сексуалните ви отношения могат да се окажат малко по-сложни от очакваното. Това, разбира се, не трябва да ви притеснява. Знаейки няколко основни правила и с малко повече практика, ще се уверите в това, че големият пенис няма да ви достави нищо друго, освен сексуално удоволствие. Какви съвети дават сексуалните експерти по този въпрос?

Никога не забравяйте за любовната игра

Никога любовната игра не е била толкова важна за вашия сексуален живот от момента, в който сте установили, че мъжът до вас е надарен с твърде голям пенис. На по-голямата част от жените им отнема по-продължително време да бъдат готови за момента на проникване, отколкото на мъжете. Имайте предвид, че вашите нива на възбуда са ключов момент към удоволствието от секса както на физическо, така и на емоционално ниво.

Любовната игра ще отпусне по естествен начин мускулите на вагината и ще предизвика естественото й овлажняване, така че партньорът ви да проникне във вас, без да ви нарани. Отпуснете се и го насочете към вашите горещи точки, които да стимулира с езика, пръстите или устните си.

Използвайте лубрикант

Ако имате нужда от малко допълнителна помощ, използвайте лубрикант, тъй като той е от ключово значение за някои незабравими оргазми. На пазара се предлагат безброй видове от тях, но е препоръчително да инвестирате във висококачествен лубрикант, който да хидратира и успокои вашата кожа, имайки реално значение за вашето сексуално удоволствие. Това ще ви позволи да се насладите пълноценно на секса с надарения си партньор, без да изпитвате болка след това.

Когато сте готови за действие, включете лубриканта в любовната игра, поставяйки малко количество от него в дланите си и обхождайки неговия пенис нагоре и надолу по цялата му дължина. Или с други думи - влудете го, докато го подготвяте за същинското проникване.

Той може да направи същото с вас, като дразни с пениса си клитора или други чувствителни зони от вашето тяло.

Правете го бавно

От решаващо значение е мъжете с големи пениси да не бързат в сексуалния акт. За повечето жени проблем се оказва по-дългият пенис, а не по-дебелият, тъй като е напълно вероятно той да причини болка, оказвайки натиск върху шийката на матката.

Ако сте на мнение, че именно поради тази причина изпитвате болка по време на секс, забавете скоростта и си дайте необходимото време.

По-голямата част от нервите във влагалището на жената, които й доставят удоволствие, са разположени в първите седем сантиметра, а G-точката обикновено се намира на около пет сантиметра дълбочина, така че мъжете не се нуждаят от извънредна дължина на пениса, за да достигнат въпросните точки на сексуално удоволствие.

В началото насочете партньора си да се съсредоточи върху тези важни области и след като удоволствието от секса се увеличи многократно, опитайте с по-дълбоко проникване, което да ви отведе на върха.

Подходящи секс пози

Големият пенис не е нещо лошо, стига да сте наясно кои са най-подходящите пози за проникване във влагалището. Основният принцип е жената да притежава по-голям контрол върху дълбочината на проникване, което означава, че най-подходящата секс поза е тази, при която е отгоре. По този начин тя може да използва бедрата си, за да контролира нивата на проникване, наслаждавайки се на върховен секс и тонизирани крака - какво по-хубаво от това?!

Друга подходяща поза е, когато жената е на колене, така че отново да има възможност да контролира движенията на партньора си.

Има и друг трик за осъществяване на контрол върху сексуалния акт, когато жената увие краката и глезените си около тези на своя партньор, за да "работят" заедно по едно и също време. Така тя ще контролира точно колко дълбоко прониква мъжът, дори и да са в легнало положение.

Важно е да изберете поза, която доставя удоволствие на двама ви и това зависи изцяло от вас като двойка. Разговаряйте помежду си и експериментирайте, за да откриете кои секс пози са най-подходящи за вас и ви изстрелват на върха. На теория, нито една секс поза не е неподходяща, стига между партньорите да съществува добра комуникация. Всяка една от тях е приложима, ако споделяте желанията на партньора си.

Анален секс: подход с повишено внимание


Няма две мнения по въпроса, че аналният секс може да причини болка, когато мъжът е с прекалено голям пенис.

На първо място, трябва да действате изключително бавно, особено ако го правите за първи път. Необходимо е да се отпуснете и да използвате надежден лубрикант, тъй като анусът няма естествена смазка, за разлика от влагалището. И бъдете сигурни, че няма сексуален проблем в света, който да не може да бъде преодолян с разбиране и добра комуникация.

Уверете се, че сте наясно със сексуалните нужди на партньора си, както и той с вашите, за да се радвате на щастлив и здравословен сексуален живот.

Още по темата:

3.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛюбопитноЛайфстайлНовиниФизиологияСнимкиПсихологияЗдравни съветиТестовеСоциални грижиАнкетиСпортЛеченияХранене при...Алт. медицинаИсторияНаправления в медицинатаЗдравни проблемиОрганизацииСпециалистиРецептиБотаникаДиетиКлинични пътекиАнатомияИзследванияПатологияНормативни актовеЗаведения