Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Китайски хороскоп: Успехи и предизвикателства вещае годината на Земния глиган

Китайски хороскоп: Успехи и предизвикателства вещае годината на Земния глиган

Китайски хороскоп: Успехи и предизвикателства вещае годината на Земния глиган - изображение

На 5 февруари настъпи Китайската Нова година. Тя ще премине под знака на Земния глиган (свиня) и е свързана с последната 12-та зодия от китайския хороскоп. Свинята символизира успех във всички сфери на живота. 

Китайската астрология е организирана около 12 животински знака - плъх, бик/вол, тигър, заек, дракон, змия, кон, овца/коза, маймуна, петел, куче, глиган.

 

 Китайски зодиакални знаци

Според китайската астрология, 2019 е година на финансов просперитет и подходящо време за инвестиции!

Година на радост, създаване на приятелства и любов за всички зодии, но и на редица предизвикателства. 

Какво вещае китайския хороскоп в личен и професионален план? Разберете с нас!

китайски хороскоп

Кариера

В професионален план годината за Плъх, Заек, Вол/Бик и Коза ще бъде успешна. Представителите на тези зодии ще преливат от енергия и комбинативност. Възползвайте се от всяка възможност и си поставяйте високи цели.

Усилията от инвестиционните ви стратегии ще бъдат възнаградени в периода юли и октомври 2019 г. В началото на есента и към края на 2019 г. работете по-усилено, в случай, че участвате в проект с голям екип.

В края на февруари и през целия месец март Тигър, Кон, Маймуна и Глиган е най-добре да балансират усилията си – в противен случай съществува риск от пренатоварване и силен стрес. През октомври-ноември 2019 г. представителите на тези зодиакални знаци ще постигнат целите си. Очаква ви хармония на работното място и възможност за подобряване на отношенията ви с околните.

По отношение на професионалните проекти и дейности, 2019 година ще бъде интересна за представителите на зодиите Дракон, Змия, Петел и Куче. По-амбициозни, отколкото обикновено, те ще спрат да "търсят убежище във второстепенни роли" и ще се осмелят да са в "светлините на прожекторите" по-често. Усилията им ще бъдат възнаградени още с настъпването на Китайската Нова година.

Здраве

Нервността ще бъде основен враг през тази година за представителите на Плъх, Вол, Куче и Маймуна. Не позволявайте натрупването на излишна енергия да се трансформира в стрес или безсъние. За да запазите баланса, практикувайте редовно някакъв вид спорт.

Според Фъншуй едно от най - добрите средства за защита срещу стрес и безсъние е поставянето на статуетка на костенурка в западния ъгъл на вашето жилище.

Хората, родени под знака на Тигър, Петел, Кон и Заек, ще се радват на неизчерпаема енергия през цялата 2019 година. И все пак не трябва да надценявате възможностите си. Прекомерният риск трябва да бъде внимателно съобразен, защото тялото може да ви предаде физически.

Представителите на зодиакалните знаци Дракон, Змия, Свиня и Коза/Овца също трябва да бъдат внимателни и да действат разумно – рискуват да не са във форма. Уморени от безброй задачи енергийните им резерви е възможно да се изчерпят понякога - след няколко дни почивка, освежени те без проблем могат да се завърнат към предстоящите си задачи.

Любов

В любовта, щастие очаква тези, родени под зодиакалните знаци Плъх, Прасе, Заек и Куче. Омъжените представители ще бъдат любящи и страстни, а техните партньори ще останат доволни.

За самотните представители 2019 г. е благоприятна година за специални срещи.

За зодиите Плъх, Прасе, Заек и Куче, които са във връзка, експертите по фъншуй препоръчват поставянето на патица мандарин на нощните шкафчета - тя е символ на романтика, преданост, любов и лоялност към партньора.

В любовта, първият триместър на 2019 г. е много благоприятен за представителите на Змия, Вол/ Бик, Тигър и Маймуна. Ако през последните месеци от годината на Кучето сте изпитвали трудности в брачния живот, не се притеснявайте! Партньорите вече са възстановили доверието и привързаността си към вас.

За зодиакалните знаци Дракон, Петел, Коза и Кон, които са обвързани, 2019 година може да е доста бурна, особено ако техният семеен живот не отговаря на очакванията им. В постоянни спорове те рискуват да загубят енергия, опитвайки се да преодолеят трудностите.

Поставете два лебеда в добре осветена зона с добра енергия чи. Лебедът символизира благодат, красота, чистота, любов и наслада.

Определено 2019 г. е годината на ергените, които в края на лятото/началото на есента им предстои съдбоносна среща.

Кон, Вол/ Бик, Дракон и Прасе са благословените китайски зодиакални знака. През тази година ги очаква здраве и дълголетие. Те имат силна интуиция, а през 2019 година ще им върви в любовта и кариерата.

Зодиите Змия, Плъх, Вол/ Бик и Заек ще се възползват от възможността да подобрят личния и професионалния си живот. Те ще се радват на късмет в любовта и брака. Самотните представители могат да срещнат своята половинка, а обвързаните ще помислят за преминаване към следващо ниво на връзката им.

Страстта към живота, чувствителността, нежността и щедростта са основополагащи за представителите от зодия Глиган. Ето някои от най-известните личности, които са родени през годината на Земния Глиган.

  • Алфред Хичкок (британски режисьор)
  • Андрю Джаксън (7-ми президент на САЩ)
  • Арнолд Шварценегер (актьор и губернатор на Калифорния)
  • Хенри Форд (изобретател и основател на Ford Motor Company)
  • Тупак Шакур (актьор, рапър и поет)

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: thechinesezodiac.org

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл