Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Китайски любовен хороскоп 2018

Китайски любовен хороскоп 2018

Китайски любовен хороскоп 2018 - изображение

Плъх 

2018 година носи много изненади за любовния живот на Плъха. Ще има много периоди на промяна, но като цяло нещата ще се решат по най-добрия начин за представителите на тази зодия.

Бик

Бикът е предан и верен, ето защо има нужда от някой, който може да отговори на любовта му по същия начин. За съжаление, за представителите на тази зодия е доста трудно да намерят партньор.

Тигър 

Независимо от статуса - свободен или във връзка, любовният живот на Тигъра ще бъде доста добър. През 2018 г. звездите са на негова страна.

Заек 

Заекът няма да изпита желания успех в любовния си живот. Представителите на зодията ще имат големи шансове да започнат нова връзка, но това няма да продължи твърде дълго.

Дракон

Ако е във връзка, Драконът има големи шансове да изживее истинска любовна история тази година. Той и неговият любим човек ще бъдат в съвършена хармония с всички шансове за по-нататъшно развитие на връзката им.

Змия

Змията се страхува чувствата й да не бъдат наранени, така че ще действа предпазливо през новата година. Интересът й за започване на нова връзка е нулев и затова ще бъде много трудно да я впечатлите.

Кон

Конят трябва да действа с повишено внимание през новата година, в противен случай рискува да загуби текущите си отношения или да се изправи пред трудности, когато се опитва да започне нова връзка.

Коза

В любовта отношението на Козите не е съвсем правилно. Стресът от работното място може да бъде причина за липсата на подходящо настроение, обръщайки внимание на други подробности от техния живот.

Маймуна

През тази година има големи шансове Маймуната да се радва на успешна връзка - ако е в брак, любовта към партньора ще е толкова силна, колкото в началото. Мъжките представители на зодиакалния знак трябва да бъдат по-внимателни, за да не бъдат въвлечени в изкушенията, предлагани от заобикалящата ги среда.

Петел

Този зодиакален знак ще има една година, изпълнена със страст. Много от представителите на зодията ще се влюбят и ще изживеят истински любовни истории. Въпреки че имат всички шансове да намерят щастие, Петлите трябва да действат предпазливо.

Куче

От сантиментална гледна точка този зодиакален знак ще претърпи много промени. Омъжените трябва да бъдат по-внимателни, в противен случай рискуват своя брак. Те могат лесно да се влюбят, но чувствата им ще изчезнат също толкова бързо.

Прасе

Прасето не трябва да се притеснява, когато става въпрос за любов. Въпреки че някои промени могат да се появят в началото на годината, този зодиакален знак има наистина големи шансове да намери щастие. Ако е във връзка, шансовете тази година да приключи с брак са много високи.

По статията работи: Елиза Трайкова

Източник: thewildchild.co.za

Снимка: пак там

Още по темата:

3.0, 2 гласа

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл