Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Като баба и дядо: Талантливите внуци на знаменитостите от миналото

Като баба и дядо: Талантливите внуци на знаменитостите от миналото

Като баба и дядо: Талантливите внуци на знаменитостите от миналото - изображение

Децата на известните актьори, писатели и политици често следват стъпките им. Но какво да кажем за внуците? Оказва се, че и те правят същото. Известните наследници също са толкова красиви, талантливи и се стремят към слава като техните баби и дядовци.

Вижте кои са талантливите внуци на знаменитостите, популярни през 20-и век.

Крис Пайн, внук на Ан Гуин

Крис Пайн

Крис Пайн е успешен холивудски актьор и внук на 40-годишната филмова икона Ан Гуин. Между другото, Ан става известна благодарение на ролите си във филмите на ужасите - наричана е "крещящата кралица" (едно от онези атрактивни момичета, които пищят, когато се появи чудовище).

Крис завършва Калифорнийския университет, Бъркли. Има повече от 30 филма зад гърба си, но той стана много популярен след ролята си в "Стар Трек".

Куин Тивий, внук на Елизабет Тейлър

Куин Тивий

Елизабет Тейлър завладява света с невероятните си очи и прекрасна коса. Внукът й е нейно копие. Куин Тивей също наследява добротата на баба си Елизабет. Сега е един от посланиците на фондация "СПИН" на Елизабет Тейлър.

Освен това Куин е фотограф: той пътува из САЩ, снима хора, болни от СПИН. Той също така събира дарения за фондацията за изследвания за СПИН.

Кларк Джеймс Гейбъл, внук на Кларк Гейбъл

Кларк Гейбъл

Кларк Гейбъл е невероятен като Рет Бътлър от "Отнесени от вихъра" и един от най-красивите актьори в киното от 20-ти век. Неговият внук Кларк Гейбъл III е също толкова велик, колкото дядо си: той има този магнетичен поглед и силна харизма. Кларк започва да работи като модел на 5-годишна възраст.

Туки Брандо, внукът на Марлон Брандо

Туки Брандо

Марлон Брандо е бащата на 11 деца. Три от тях са припознати, но са наследили фамилното си име. Туки Брандо е внук на актьора и таитянка на име Тарита. Между другото, това беше най-дългият му брак с продължителност 10 години.

Туки Брандо понастоящем изгражда кариера на модел: работи с Versace и участва в модни ревюта и снимки. Той е завършил медицинско училище.

Бернхард Цезар Айнщайн, внук на Алберт Айнщайн

Алберт Айнщайн

Алберт Айнщайн е един от най-известните основатели на съвременната теоретична физика. Внукът му Бернхард Цезар решава да следва стъпките на дядо си: той учи квантова физика и обича музика.

Той е работил с американския корпус на инженерите, разработва устройства за нощно виждане и е изучавал лазерни технологии.

Золека Мандела, внучка на Нелсън Мандела

Нелсън Мандела

Нелсън Мандела беше президент на Република Южна Африка и носител на Нобелова награда за мир, който се бори срещу расизма. Внучката му Золека е говорител и писател. Тя вдъхновява хората, страдащи от рак, и споделя собствения си опит в преодоляването на тази болест.

Също така, Золека, мотивирана от смъртта на дъщеря си при автомобилна катастрофа, е посланик на  ООН за безопасността по пътищата.

Николас Соамес, внук на Уинстън Чърчил

Уинстън ЧЪрчил

Сър Уинстън Чърчил беше министър-председател на Обединеното кралство, политик, журналист, писател и носител на Нобелова награда в литературата. 

Николас Соамес е внук на Чърчил, политик от британската консервативна партия и един от директорите на частна военна компания.

Джеймс Тиере, внук на Чарли Чаплин

Джеймс Тиере

Чарли Чаплин има четири брака и 12 деца от различни жени. Джеймс Тиере е внук на Чарли, който е танцьор, актьор и цирков изпълнител. Той има своя собствена театрална компания La Compagnie du Hanneton, която съчетава театрални, танцувални и традиционни циркови изпълнения.

Дрю Баримор, внучка на Лайънъл Баримор

Дрю Баримор

Дрю Баримор е холивудска актриса, която снима първата си роля на 7-годишна възраст. През 1930 г. нейният дядо, Лайънъл Баримор, е изключително популярен благодарение на ролята си в класически драми като "Гранд Хотел" и "Шерлок Холмс".

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлСпортЛюбопитноРецепти