Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Как изглежда днес Тейлър от "Дързост и красота"?

Как изглежда днес Тейлър от "Дързост и красота"

Как изглежда днес Тейлър от "Дързост и красота" - изображение

Актрисата Хънтър Тайло, която повече от 12 години се превъплъщава в образа на красивата доктор Тейлър Хейс в хитовия сериал "Дързост и красота" днес е на 56 години. Красивата актриса Хънтър Тайло определено не е отдала живота си на хитовия сериал, но е също толкова запомнящ се образ. 

Звездата, която няколко пъти напускаше и се връщаше в сериала, към днешна дата отново е част от снимките на последния сезон на епичната сага.

Хънтър Тайло

В реалният живот на актрисата също има не малко драма, както с нейната героиня в сериала.

На три години дъщерята на Хънтър - Кати е диагностицирана с рак на дясното око. Лекарите отстраняват окото и го заменят с протеза. Туморът засяга и другото око, а после болестта изчезва. Цялата трагедия става причина звездата да се раздели с втория си съпруг.

Хънтър Тайло

Трагичните моменти в живота на Хънтър не спират. През 2007 година се случва поредната драма. В дома на актрисата е открит удавен нейният син Майкъл. Детето е починало вследствие на заболяване, което причинява припадъци. В онзи момент Хънтър Тайло напуска сериала за дълъг период от време и след това се завръща отново за още един сезон.

През годините звездата има множество финансови проблеми, но през последните месеци в медийното пространство се спекулира за нейните пластични операции. Очевидно е, че има промяна в лицето й, но и до днес звездата не потвърждава да се е подлагала на интервенции.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: inquisitr.com

Снимки: daytimeindulgence.blogspot.com; famouscelebsurgery.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайл