Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Как изглежда днес дъщерята на Пол Уокър?

Как изглежда днес дъщерята на Пол Уокър?

Как изглежда днес дъщерята на Пол Уокър? - изображение

Звездата от "Бързи и яростни" Пол Уокър обичаше ужасно много дъщеря си Медоу. Той просто я боготвореше и дори си беше татуирал нейното име.

Пол Уокър и дъщеря му

За съжаление Пол загина в автомобилна катастрофа, когато Медоу бе само на 15 г. и не получи шанс да види как тя се превръща в красива млада жена.

Пол Уокър и дъщеря му

Медоу е едно много умно и мило момиче, което с всяка изминала година става все по-красиво и по-красиво. Уверете се сами.

Медоу Уокър

Медоу Уокър е родена през 1998 г. Името й е познато на почти всеки фен на хитовата поредица "Бързи и яростни", тъй като Пол я споменаваше в почти всяко свое интервю.

Медоу Уокър

Въпреки че майка й Ребека Сотерос не живееше с  Пол Уокър, тя напълно му се доверяваше що се отнася до отглеждането и възпитаването на Медоу. Актьорът наричаше дъщеря си своя най-добър приятел и се опитваше да прекарва с нея почти цялото си свободно време.

Медоу Уокър

Медоу наскоро отпразнува своя 18-ти рожден ден. Съдейки по снимките от социалните мрежи, момичето се е превърнало от сладък малък ангел в разцъфнала млада красавица.

Медоу има страница в Instagram, където споделя с феновете си всичко важно, което се случва в живота й, както и своите постижения.

Медоу Уокър

Привлекателното й лице и нежната фигура често привличат вниманието на много фотографи, които я приветстват да участва в техни фотосесии.

Медоу Уокър

Въпреки факта, че Медоу все още тъжи по загубата на своя баща, тя постепенно се е научила да се радва на живота като пътува, опитва нови неща и се забавлява на макс.

Медоу Уокър

Медоу не позволява на никой да разпространява клюки за нея и спазва благоприличие в обществото – нещо, което в наши дни не е толкова често срещано сред децата на известните личности и това определено радва феновете й. 

източник: brightside.me

снимки: brightside.me; instagram.com

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл