Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Как действа законът на кармата

Как действа законът на кармата

Как действа законът на кармата - изображение

Законът на кармата е прост: всичко, което правите, предизвиква отговор от Вселената. Но не винаги нещата са толкова предзсказуеми - понякога кармата работи по загадъчни начини.

Не можете да контролирате как Вселената ще реагира на вашите действия, но все още може да трансформирате живота си, като се опитвате да мислите и да действате по-позитивно. Това, което правите и начина, по който го правите, рано или късно ще се върне при вас.

Понякога само едно добро дело е достатъчно, за да се "погрижи" Вселената за вас. Ако го правите добре, лесно ще превърнете кармата в сила - в своя собствена полза, но трябва да знаете няколко неща за това как работи.

Положителни вибрации

"Бийтълс" има песен, наречена "Краят", в която се пее: "В крайна сметка, любовта, която даваш, е равна на любовта, която получаваш".

Всяка от нашите думи, дела и намерения носи енергия, която или резонира на отрицателни или положителни честоти. Винаги правете всичко добросъвестно и това ще ви бъде върнато.

Направете каквото искате, за да трансформирате живота си

Според правилата на кармата, нещо няма да се случи, само защото се молите за него отново и отново. Молитвата сама по себе си е само силна мисъл. След стрелбата в нощния клуб в Париж, Далай Лама призова последователите си да "престанат да се молят и да започнат да действат". Следователно, за да се направят положителни промени, трябва активно да участвате в реализацията им.

Ние всички сме едно

Може би това е един от най-важните съвети за кармата. Ако кармата "разпознае", че се опитвате да направите света по-добро място, ще ви помогне. Не е нужно да мислите за големи жестове или дела, просто направете достатъчно усилия. Всички сме обединени, независимо дали става въпрос за семейни връзки или приятелски отношения. Всичко е свързано, така че никога не се колебайте да помогнете.

Бъдете търпеливи

Важно е да знаете, че законите на кармата не са ограничени във времето. Всичко ще се случи на точното място и време. Не очаквайте внезапни промени, тъй като повечето реални промени са бавен процес. Може дори да направите няколко крачки назад, за да можете да се придвижите напред по-късно.

Не на последно място, ние трябва да признаем, че животът се състои от добри и лоши неща и едното не може да съществува без другото, така че не трябва да обвиняваме никого за това, което се случва с нас.

С постоянство, добро сърце и позитивност, законите на кармата действат вместо нас.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: onejive.com

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлАптеки