Начало Лайфстайл За свободното време Моето хоби Как да си направите наметало като от Игра на тронове?

Как да си направите наметало като от Игра на тронове?

Как да си направите наметало като от Игра на тронове? - изображение

Наскоро дизайнерът, който изработва костюмите от сериала „Игра на тронове“ - Майкъл Клептън разкри, че наметалото на Джон Сноу, както и на другите пазачи във Вала са изработени от килими на популярна шведска компания .

дизайнери

Заради ограничения бюджет дизайнерите от фентъзи сериала са принудени да бъдат креативни при изработката на връхните дрехи на членовете на Нощния страж. По този повод той коментира:

“Бюджетът е един и същ всяка година, независимо какво снимаме. Добре е, средствата не намаляват, но те никога не са достатъчни.”

Въпреки че наметалата се изработват от конкретния килим, който е евтин за продукцията това в никакъв случай не е за сметка на качеството. Екипът разработва различни варианти, за да достигне до перфектна визия. Дизайнерите се стремят зрителите да могат почти да „миришат“ костюмите. Клептън разкрива:
„Обработваме кожите, боядисваме и прекрояваме. При една от сцените те бяха запечатани с восък, а по-късно и замразени, за да могат да се слеят с конкретната обстановка.“

Шведската компания за интериорен дизайн публикува упътване с картинки как да си направите наметало като на членовете на Нощния страж , които обитават Вала във Вестерос.

Как да си направим наметало?

килим

Първо са ви необходими около 79 долара.

наметало

Според упътването ви е необходим килим SKOLD, както и ножица, за да може да изрежете дупка за главата по средата на килима.

наметало

След това наместете килимчето над раменете и проверете внимателно дали е еднакво на дължина от двете страни.

наметало

След като коженото наметало е готово може да изиграете Джон Сноу в компанията на верни приятели и фенове на сериала. За по-достоверен образ може да си вземете меч и да си сложите перука.

наметало

Ако сте върли фенове на „Игра на тронове“, вижте реалните филмови локации, където се снима "Игра на тронове", както и някои интересни факти.

 източник: boredpanda.com

 по статията работи: Илияна Стоянова

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл