Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Как биха изглеждали звездите без най-отличителните си черти

Как биха изглеждали звездите без най-отличителните си черти

Как биха изглеждали звездите без най-отличителните си черти - изображение

Все по-често и по-често се оплакваме, че както жените, така и мъжете губят своята индивидуалност, преследвайки сляпо модните тенденции и стереотипите за красота. Много звезди са се подлагали на пластични операции, за да променят формата на носа си, да направят скулите си по-изразителни или гърдите си по-големи, но повечето от тях никога не биха коригирали най-отличаващите ги черти – като устните на Анджелина Джоли, бенката на Синди Крофорд, носа на Ейдриън Броуди и т. н.

Вижте как биха изглеждали холивудските величия без най-отличителните им характеристики.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли

Пълните, чувствени устни са визитната картичка на красивата Анджелина Джоли. Тя е хубава и с по-обикновени по форма устни, но сякаш изглежда по-сериозна.

Кара Диливайн

Кара Диливайн

Без отличителните вежди, моделът и актриса кара Диливайн се превръща от фатална красавица в очарователна дама. И се басираме се, че някога съучениците на Кара са я дразнели заради големите й вежди.

Джулия Робъртс

Джулия Робъртс

През младежките си години Джулия много се срамувала от огромната си уста, но днес това повече не я притеснява. Вижте колко е чаровна с тази голяма усмивка!

Бенедикт Къмбърбач

Бенедикт Къмбърбач

Самият актьор обича да се шегува с необичайния си външен вид, но милиони фенове по света просто го боготворят. На втората снимка с фотошоп са променени брадичката, устните, очите и носа на британския актьор и спокойно може да заявим, че няма по-велика сила от природата!

Барбара Стрейзанд

Барбара Стрейзанд

В началото на своята кариера Барбара Стрейзанд се разминала с няколко роли заради своя нос, но тя доказа на света, че талантът е по-важен. Вероятно с малко по-елегантен нос лицето й би било по-меко и хармонично, но би загубила чара си.

Скарлет Йохансон

Скарлет Йохансон

Друга актриса, която не бихме могли да си представим без пълните й устни, е Скарлет Йохансон. Без тях тя сякаш става друг човек!

Венсан Касел

Венсан Касел

Този французин с лукави очи спечели сърцата ни не с красотата си, а с невероятния си чар и харизма. Всичко, което е променено с фотошоп – очите, носа и ушите му – не го правят по-хубав, но ние бихме го харесвали и такъв.

Ванеса Паради

Венсан Касел

Пространството между предните зъби на Ванеса вероятно е по-известно от нейната филмография. И сякаш без него не е толкова сладка, не мислите ли?

Синди Крофорд

Синди Крофорд

Супермоделът някога искал да премахне своят най-отличителен белег – бенката в ъгълчето на устните й. Разбира се, с нейния външен вид успехът й така или иначе е гарантиран. Но без бенката Синди сякаш не е Синди, не мислите ли?

Джеймс Макавой

Джеймс Макавой

На дясната снимка носът на актьора е малко по-малък, а очите и устните му по-големи. Заключението: той е красив и преди и след фотошопа!

Ейдриън Броуди

Еидриън Броуди

Ако променим формата на носа и веждите на Ейдриън, той просто губи целия си чар.

Заключението е, че трябва да харесваме и обичаме себе си такива, каквито сме и да се радваме на всяко наше различие. Останете си уникални човешки същества!

източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлЛюбопитноСпорт