Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Какви са лошите навици на най-красивите жени в Холивуд?

Какви са лошите навици на най-красивите жени в Холивуд?

Какви са лошите навици на най-красивите жени в Холивуд? - изображение

Те са красиви и известни. Тези жени сякаш нямат никакви недостатъци и изглеждат перфектно 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата. Но не бива все пак да забравяме, че и звездите са хора и съответно и те си имат пороци. Вижте какви са те.

Бритни Спиърс и Оливия Уайлд – гризат си нотките

Бритни и Оливия

Тези две прекрасни дами споделят общ грозен навик – гризат си ноктите. Разбира се те се опитват да се контролират, но споделят, че го правят несъзнателно, поради което е трудно да го изкоренят.

Сара Джесика Паркър и Холи Бери – хапят си устните и бузите отвътре

Сара Джесика Паркър и Холи Бери

Сара Джесика Паркър не може да се отърве от лошия си навик да си хапе бузите отвътре, въпреки че после я боли. Холи Бери от своя страна си хапе устните. Тя използва балсам за устни, за да си напомня да не го прави, но често забравя и пак започва.

Риана и Кайли Дженър – пристрастени към социалните мрежи

Риана и Кайли Дженър

Риана не може да си представи живота без социалните мрежи. Психолозите анализират поведението й и заключват, че поп певицата всъщност е пристрастена и всъщност изпитва патологичен страх, че популярността й ще намалее. Колкото до Кайли Дженър, тя си признава, че социалните мрежи са я пристрастили към разкрасителните процедури. Тя също така споделя, че социалните мрежи са всичко за нея.

Барбара Стрейзанд и Мила Кунис – храна

Барбара Стрейзанд и Мила Кунис

Барбара Стрейзанд може да яде понички и зърнена закуска през цялото време и понякога лесно качва по десетина килограма само за няколко седмици. Мила Кунис си признава, че тя отслабва за ролите си, но след това се връща към любимите си бургери и китайска храна.

Лана Дел Рей и Катрин Хейгъл – пушене

Лана Дел Рей и Катрин Хейгъл

Катрин Хейгъл се е опитвала много пъти да се откаже от този порок, но никога не успявала за дълъг период от време. Междувременно Лана Дел Рей споделя, че тя дори не може да започне деня си без чаша кафе и цигара. Изненадващо, това не оказва влияние върху гласа й.

Камерън Диаз и Кати Пери – чистофайници

Камерън Диаз и Кати Пери

Камерън е ужасно гнуслива и се чувства много некомфортно на обществени места. Тя никога не докосва дръжки на врати – отваря ги с лакти. Кати Пери винаги си носи по 20 четки за зъби и си мие зъбите по 6 пъти на ден.

Джесика Симпсън и Адел – дъвчене на дъвка

Джесика Симпсън и Адел

Адел винаги си пълни устата с дъвка между песните по време на концертите си. Джесика Симпсън е пристрастена към никотиновите дъвки. По-странното е, че Джесика никога не е пушила.

Кийра Найтли и Хелън Мирън – псуване

кийра Найтли и Хелън Мирън

Хелън Мирън не крие емоциите си и винаги казва, онова, което й е на езика, без да пресява думите си. Кийра Найтли има прекрасен глас, който понякога използва, за да псува. И двете актриси дори не забелязват "лошите" думи в речника си.

Виктория Бекъм и Кристина Агилера – пазаруване

Виктория Бекъм и Кристина Агилера

Виктория Бекъм си признава, че харчи около 150 000 долара годишно за дрехи. Когато види дреха, която й харесва, тя си я купува във всички размери и цветове. Кристина Агилера страда от същата пристрастеност и споделя, че гардеробът й се пръска по шевовете.

Дженифър Лопез и София Вергара – кафе

Дженифър Лопез и София Вергара

Може би този "лош" навик е тайната за вечната младост и красота на тези дами? Порок или не, и двете актриси не могат без няколко чаши кафе на ден.

източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияПатологияЛайфстайлЛюбопитноБотаникаСнимкиСпорт