Начало Лайфстайл Красота и стил Нашето тяло Йога вдъхновение: Джазмин Стенли – самоуката йога учителка, която може да промени стандартите (галерия + видео)

Йога вдъхновение: Джазмин Стенли – самоуката йога учителка, която може да промени стандартите (галерия + видео)

Йога вдъхновение: Джазмин Стенли – самоуката йога учителка, която може да промени стандартите (галерия + видео) - изображение

Нека започнем с това какво е йога.

Йога е свободен израз. Йога е интимна връзка със себе си; с тялото си; с духа си; със сегашния момент. Йога не е спорт, не е религия. Йога е философия и светоусещане.

Както става ясно, горните неща са всеки – във всяко тяло!
Ако не вярвате, запознайте се с Джазмин Стенли. Тя е самоука йога учителка и както ще видите по-долу, не се вписва в стандартите за това как трябва да изглежда една йога учителка. Но ще видите още, че тя е добра в това, което прави. 27-годишната учителка по йога има публикувани над 500 клипове и снимки на себе в социалната мрежа Instagram, във всяка йога поза, която може да си представите, придружени с нейните разсъждения. Джазмин има 62 хиляди последователи от цял свят и е истинско йога вдъхновение.

Вижте я и си спомнете за нея всеки път, когато си кажете, че йогата не е за вас!

 

 

 

A video posted by Jessamyn (@mynameisjessamyn) onMar 28, 2015 at 7:20pm PDT

 

 

 

 

 

A video posted by Jessamyn (@mynameisjessamyn) onMar 4, 2015 at 7:10pm PST

Още по темата:

3.5, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияНовиниЛюбопитноЛайфстайлСнимкиДиетиСпортЗдравни проблемиЛеченияАлтернативна медицинаБотаникаСпорт и туризъмЗдравни съветиПсихологияИнтервютаЗаведения