Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум И не заживели щастливо: Легендарните двойки, които се разделиха – част 1

И не заживели щастливо: Легендарните двойки, които се разделиха – част 1

И не заживели щастливо: Легендарните двойки, които се разделиха – част 1 - изображение

Следващите красиви двойки имаха отношения, които някога изглеждаха страстни и силни. Целият свят наблюдаваше любовните им истории – сватби, родителство и развод. За наше съжаление, понякога това се случва в реалния живот - не всички истории имат щастлив край. И всеки път, когато някоя от звездните двойки в тази статия се разпада, загубихме част от вярата си в истинската любов.

Ким Бейсинджър и Алек Болдуин

Ким и Алек Болдуин

Тези актьори се срещат на снимачната площадка на филма "Вечният жених" през 1991 г. По това време Алек Болдуин е на 32, а Ким на 37 години.

Целият екип на филма наблюдаваше развитието на тяхната любовна история – кавгите и сдобряванията им, топлите прегръдки и бягствата им заедно в паузите между заснемането на филма.

Двойката се жени през 1993 г. Две години по-късно стават родители на дъщеричка. През 2002 г., след няколкомесечен процес на развод, съпрузите официално се разделят.

Деми Мур и Брус Уилис

Деми Мур и Брус Уилис

Деми Мур и Брус Уилис се срещат през 1987 г. и се женят няколко месеца по-късно в Лас Вегас. След брака им кариерата на семейството е във възход. Брус Уилис участва в "Умирай трудно", докато Деми играе в "Призрак" през 1990. Млада, красива, успешна и известна - тази възхитителна двойка се смяташе за златен стандарт в Холивуд. Актьорите имат 3 дъщери, но 11 години след сватбата Мур и Уилис обявиха разтрогването на техния брак пред света. Днес актьорите поддържат приятелски отношения.

Дженифър Анистън и Брад Пит

Дженифър Анистън и Брад Пит

Брад и Дженифър се женят през 2000 г. след двугодишна любовна история. Ние всички знаем края на тази история - Пит се запознава с Джоли по време на снимките на "Господин и госпожа Смит". Това доведе до развода на Брад и Дженифър през 2005 година.

Никол Кидман и Том Круз

Никол Кидман и Том Круз

Актьорите се срещат на снимачната площадка на филма "Дни на грохот" през 1989 г. и тогава започва тяхната любовна история. В навечерието на Коледа през 1990 г. Кидман и Круз се женят. Те осиновяват 2 деца по време на брака си. На снимачната площадка на филма "Широко затворени очи" връзката им започва да се пропуква. Макар да показва кризата на семейните отношения на екрана, тази красива холивудска двойка не можа да я преодолее в реалния живот.

Моника Белучи и Венсан Касел

Моника Белучи и Венсан Касел

Венсан Касел и Моника Белучи се срещат през 1996 г. на снимачната площадка на филма "Апартаментът". След 3 години страстен романс двойката се жени. Актьорите са заедно в продължение на 14 години и имат две дъщери. Касел и Белучи са участвали заедно в 9 филма. На 24 август 2018 г. 51-годишният Венсан Касел, се ожени за 21-годишния модел Тина Кунаки.

Синди Крауфорд и Ричард Гиър

Синди Крауфорд и Ричард Гиър

През онези години Крауфорд беше най-красивата жена в света, а Гиър беше първата звезда на Холивуд след успеха си във филма "Хубава жена". Двамата имат скромна сватба в Лас Вегас с четирима свидетели. За съжаление бракът им се разпада 4 години по-късно. Две от основните причини за развод са постоянното внимание от страна на медиите и нежеланието на Гиър да има деца.

Ванеса Паради и Джони Деп

Ванеса Паради и Джони Деп

Въпреки че Деп и Паради не са женени официално, никой не вярваше, че те ще се разделят. Въпреки това, след 14 години съвместен живот те се разделят. Причината е любовната връзка на Джони Деп с актрисата Амбър Хард - негов партньор във филма "Дневникът на едно пиянде". Ванеса Паради и Джони Деп имат 2 деца.

Мадона и Шон Пен

Мадона и Шон Пен

Мадона и Шон Пен се срещат през 1985 г. в студията на Warner Brothers на снимачната площадка на музикалното видео Material Girl. Романсът им започва незабавно. Същата година те се женят в Малибу. В деня на сватбата им има папараци с хеликоптери, летящи над къщата на младоженците. Яростният Пен стреля във въздуха с пистолета си, опитвайки се да защити личния си живот. Бракът им продължава 4 години. Причините за развода са алкохолизмът на Шон Пен, както и неговото неприемливо поведение - той многократно посяга на Мадона.

Вижте още звездни раздели във втората част на статията ТУК

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлРецептиСпортЛюбопитно