Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Испанка с мотика на рамо – двойник на Доналд Тръмп

Испанка с мотика на рамо – двойник на Доналд Тръмп

Испанка с мотика на рамо – двойник на Доналд Тръмп - изображение

Долорес Лий Антело може да живее край океана далеч от американския президент Доналд Тръмп, но приликата между двамата е поразителна. И една снимка в социалните мрежи доказва това.

Долорес работи във фермата, която отварят със съпруга й преди 40 години в провинция в Испания. Фермерката дава интервю за местния испански вестник "La Voz de Galicia" , без да осъзнава, че след него животът й ще се промени коренно.

Журналистката Паула Васкес, която прави репортаж с жената по темата: "Как фермерите се справят с лошото време? ", качва фотографията в профила си в Инстаграм, на която испанката позира с мотика на рамо. В началото Васкес не осъзнава приликата с испанката и американския президент, но когато хиляди потребители започват да коментират "бомбата" е факт.

Прахът от мръсотията придава на кожата оранжев оттенък, което наподобява приликата с Тръмп. Долорес приема цялата известност спокойно като споделя, че всичко това се случва заради цвета на косата й. Жената не е любител на електронните устройства – смартфони, телефони.

"Никога не съм бил любопитна към тези джаджи, но гледам какво ми показват дъщерите ми. Те ми споделят, че тази снимка ме е направила известна, но не мога да си обясня защо ", каза тя.

Жителите в областта вече я наричат "братовчедката на Доналд Тръмп".

двойник

А потребителите в мрежата веднага откриха и още една прилика. Според тях на въпросната снимка, където Долорес държи мотиката и се взира в далечината, наподобява позата, в която Доналд Тръмп държи стика за голф на зеленото игрище.

Е, ако Доналд Тръмп се срещне с неговата двойничка със сигурност ще бъде много изненадан.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: complex.com

Снимки: deccanchronicle.com; mirror.co.uk

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлНовини