Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Изгубен в градината: Жена намери годежния си пръстен увит около морков

Изгубен в градината: Жена намери годежния си пръстен увит около морков

Изгубен в градината:  Жена намери годежния си пръстен увит около морков - изображение

След като губи годежния си пръстен, в семейната ферма, преди цели 13 години, канадката Мери Грам губи надежда, че някога ще го види отново.

До миналата седмица, когато най-неочаквано пръстенът не се появява, увит около морков, който нейната снаха изравя случайно от семейната градина.

морков


Жената, която е на 84 години предполага, че е загубила бижуто, докато е плевяла трева във фермата си през 2004г. Тя не спира да го търси ден след ден, но без резултат. Решава да скрие това от съпруга си, за да не го разстрои. Мери отива при един бижутер, който прави копие на нейния пръстен и така тя го носи, до момента, в който оригинала не се появява. Единственият, който узнава за „измамата“ е техният син.

сватбена снимка

Преди да го изгуби тя го носи близо половин век, от момента, в който покойния й вече съпруг и предлага брак (1951г.). Съпругът на Мери - Норман умира преди пет години, малко след тяхната 60 годишнина. Сега тя съжалява, че не му е казала истината.

Изглежда морковите са благоприятна почва за „отглеждане“ на пръстени.

морков

През 2012 г. жена, която събира моркови в градината си в Северна Швеция и открива златния си пръстен, който губи преди 17 години. Мъж от Германия също намира своя, увит около същия зеленчук. Той го губи преди 3 години.

Всеки един от тях вече си има едно наум. Те трябва да внимават, когато работят в градината, и да свалят бижуто от пръста си. Ако случайно сте загубили някой пръстен завъртете се около морковите в градината ви. Кой знае?

източник: theguardian.com; news.com.au

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЗдравни съветиЛайфстайлЛюбопитно