Начало Лайфстайл Аз и моето семейство За дома и градината Идеалното легло според законите на Фън Шуй

Идеалното легло според законите на Фън Шуй

Идеалното легло според законите на Фън Шуй - изображение

Знаете ли, че е от изключително важно значение върху какво легло спите, при това не само за качеството на съня? Идеалното легло според законите на Фън Шуй ще ви помогне да спите по-добре, но освен това ще подобри вашия сексуален живот, ще ви дари с просперитет и ще подкрепи вашата увереност и благополучие. Има пет основни фактора, на които трябва да обърнете сериозно внимание, когато решите да го смените с ново или просто да преобразите старото, съобразявайки се с тях.

Позволете на енергията Чи да се движи

Необходимо е леглото ви да има крака, в идеалния случай в четирите си краища, които да го издигат над пода. Това позволява на въздуха и Чи енергията да циркулират под него, подпомагайки качеството на съня. Давайки възможност на Чи да се движи под леглото, ще си помогнете по отношение на редица здравословни проблеми и ще подобрите своите репродуктивните способности.

Премахването на всички елементи под леглото също помага на енергията Чи да циркулира. Ако имате нужда от това пространство за съхранение, може би, защото живеете в малък апартамент, бихте могли да съхранявате бельото и дрехите си в добре организирани кутии или чекмеджета на колелца. Избягвайте да съхранявате под него оръжия, остри предмети или такива, изработени от метал.

Също така е важно, когато позиционирате леглото в стаята, то да не бъде залепено за стената, тъй като в този случай също ще ограничите възможността на енергията свободно да циркулира около него.

По-голямото легло невинаги е по-добро

Ако се ширите в легло с кралски размери, то сте съкратили възможностите за усъвършенстване на спалнята до минимум. Освен това в повечето случаи огромните легла не са с единичен, а с двоен матрак, което би могло да предопредели раздяла между партньорите, спящи заедно в него.

Подходяща табла за легло

Подходящата табла на леглото според Фън Шуй служи като защита. Тя не само предоставя възможност за бъдеща връзка, но и влияе върху стабилността в съществуващите отношения. Необходимо е тя да бъде здраво прикрепена към рамката на леглото и да бъде цяла, а не от пръчки или разделена по средата.

Не е задължително леглото да има табла от страната на краката, още повече, че някои хора се чувстват като в ковчег. Ако все пак си изберете легло, които има две табли, нека тази, която е от страната на краката да не бъде по-висока от матрака, защото би могла да ограничи възможностите за пътуване.

Падащи, сгъваеми или походни легла

Падащите, сгъваемите или походните легла са подходящи по-скоро за стаи, в които нощуват гостите ви и в никакъв случай за ваши постоянни легла. Ако искате да спите в легло с балдахин, е необходимо да разполагате с достатъчно пространство за това. То ще ви накара да се чувствате сигурни и защитени, но в никакъв случай не позволявайте на балдахина да се превърне в магнит за домашния прах.

Високата цена не гарантира подходящо легло

Далеч невинаги цената на леглото ще ви гарантира, че то отразява науката Фън Шуй. Необходимо е да правите разлика между цена и Фън Шуй стойност, тъй като това са две коренно различни неща. Независимо от разходите, леглото трябва да ви предостави възможност за постигане на вашите цели и да подобри качеството на съня, за да се чувствате свежи и отпочинали на сутринта.

В заключение ще кажем, че с помощта на Фън Шуй ще научите как вашия дом става причина за възникването на различни проблеми и как променяйки го, лесно да се справите с тях.

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлЛюбопитноАлт. медицинаРецептиЗдравни съветиСнимкиНовиниЛеченияСоциални грижиАнкетиНормативни актовеСпортИстория