Начало Лайфстайл За свободното време Астрология и Нумерология Идеалната сутрешна програма за вашия зодиакален знак - част 2

Идеалната сутрешна програма за вашия зодиакален знак - част 2

Идеалната сутрешна програма за вашия зодиакален знак - част 2 - изображение

Везни

Правите всичко за любимите си хора, от момента в който се събудите, но и полагате усилия, за да сте красиви.

Вашата идеална програма: грижа за другите и безупречен външен вид. Не спирайте да отделяте време сутрин за подготовка на вашия дневен тоалет. Прическата и гримът са важен акцент от външния ви вид, така че не завирайте главата под възглавницата, когато алармата звънне. Продължавайте да правите романтични жестове за партньора ви сутрин, независимо дали става дума за кафе или писане на любовна бележка.

външен вид

Скорпион

Вие сте зажаднели за информация рано сутрин. Прегледът на сутрешните новини е традиция за вас. Това компенсира разговорите ви сутрин, които и без това не желаете да провеждате.

Вашата идеална програма: усъвършенстване на ума и тялото. Настроени сте за сутрешна тренировка, но тъй като предпочитате да не говорите с хора сутрин, направете я у дома, а не във фитнес залата. След това отделете време не само за проверка на заглавията, но и за конкретните новини под тях.

тренировка

Стрелец

Събуждате се с визия за това, което искате да постигнете през деня. Трябва да прегледате документи за важна среща или просто пишете първия си роман? Ще се събудите в четири сутринта, за да го направите.
Вашата идеална програма: целенасочена. Събудете се рано с мисъл да научите нов език или да планирате далечно пътуване –стимули, които ще ви събудят по-бързо и ще ви помогнат да се потопите по-лесно в сивото ежедневие.

задачи

Козирог

Вие се събуждате по едно и също време всеки ден и си набелязвате конкретни работни цели, от които не се отклонявате. Не сте „обвързани“ за леглото сутрин, но не удряйте повторно, върху будилника, когато звънне алармата!

Вашата идеална програма: Дисциплинирани по отношение на домакинството и работата. Подгответе си тоалета от предната вечер, за да може на сутринта да се концентрирате изцяло върху текущите работни задачи. Преди да се впуснете в тях може да се разтоварите с малко домакински занимания.

програма

Водолей

Непредвидими сте. Не обичате да ви казват какво да правите и как да го правите. Изпитвате трудности да се придържате към рутинните процедури. Любознателни сте за света около вас и докато пиете сутрешното си кафе не пропускате да хвърлите един поглед върху новинарските сайтове.

Вашата идеална програма: перфектната, за да сте в хармония със себе си. Може да се критикувате, че не се придържате към определен режим, но истината е, че вероятно това няма да се случи. Ако искате да станете рано и да работите, страхотно. Ако днес сте решили да спите до по-късно, направете го, но избягвайте да закъснявате за работа.

снимки

Риби

Желаете да спите още и още. Обичате да мечтаете, докато сте в леглото, и бихте останали в него през целия ден, ако е възможно. Когато се измъквате от завивките го правите нежно и с финес. Не обичате да се втурвате. Трябва да се чувствате комфортно, за да започнете деня си.

Вашата идеална програма: уютна и спокойна. Ако имате време, направете си кафе и закуска. Върнете се в леглото и четете, докато се храните. След като приключите си вземете дълъг душ и се подгответе за деня.

снимки

източник: oprah.com 

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСпортНовиниСоциални грижиСнимкиЛюбопитноЛайфстайлИсторияНормативни актовеРецепти