Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Запознайте се с германската стюардеса, която обезобразява тялото си, за да се превърне в екзотична Барби

Запознайте се с германската стюардеса, която обезобразява тялото си, за да се превърне в екзотична Барби

Запознайте се с германската стюардеса, която обезобразява тялото си, за да се превърне в екзотична Барби - изображение

Германска стюардеса, която става модел, похарчва 50 000 паунда, за да се превърне в "екзотична кукла Барби".

Мартина Биг, която е на 28 г. е увеличила бюста си до плашещи размери и си инжектира специално вещество за потъмняване на кожата. Освен това тя разполага със собствен солариум, с който поддържа шоколадовия си загар.

Мартина Биг

Мартина, която твърди, че има най-големите гърди в Европа, си е сложила уникални по рода си импланти, които могат да бъдат "напомпани" с инжектирането на физиологичен разтвор. Тя също така планира да си направи още много пластични операции, въпреки вече шокиращия си външен вид.

Пристрастената към солариума дама някога искала да прилича на Памела Андерсън или Кати Прайс, но след това решила, че те не са с достатъчно пищни форми. Днес тя иска да прилича по-скоро на кукла Барби или Джесика Рабит. Тя иска да стане още по-тъмна и по-тъмна, за да провери къде е границата на потъмняването на кожата.

Мартина Биг

Мартина си направила първата козметична интервенция през 2012 г., когато приятелят й я окуражил да се пробва в модния бизнес.

Наскоро Мартина си направила 3 инжекции за засилване на меланина, които направили кожата й махагонова.

"Не очаквах да стана толкова тъмна, но инжекциите проработиха," споделя тя.

"Обожавам контраста между светлорусата ми коса и тъмнокафявата кожа. Обичам да наблюдавам реакциите на хората. Мога да видя големите им очи, когато ги подминавам, и шокираните им лица, мислещи си 'как е възможно това?'"

Мартина Биг - преди и сега

Мартина настоява, че тя не претендира, че е чернокожа, а се опитва да постигне уникален външен вид – "екзотична Барби".

"Отначало феновете ми се дразнеха и казваха 'защо го правиш?!', но причината за това е, че никога не бяха виждали бяло момиче да се превръща в чернокожо."

"Но сега те вече свикнаха и са развълнувани като мен. Те казват 'О, харесвам стила ти!Стани още по-тъмна! Още по-тъмна.'"

Мартина твърди, че не се опитва да си промени расата и няма да промени цвета на очите и веждите си, за които споделя, че са единствените естествени неща, които ще запази.

Мартина Биг

Приятелите на Мартина били изненадани от нейното решение и тя признава, че дори лекарят, който й слага инжекциите, не може да я познае.

"Обичам кожата си. Обичам крайния си външен вид."

В началото Мартина имала намерение да промени само бюста и устните си, но след първата пластична операция просто не можела да се спре и се пристрастила към козметичната хирургия. Тази година тя планира да си направи операция за повдигане на дупето и със сигурност ще продължи с инжекциите, стимулиращи производството на меланин.

Приятелят на Мартина, Майкъл, я подкрепя и дори самият той си направил няколко инжекции за потъмняване на тена.

Мартина Биг

"Не искам да стана тъмен колкото Мартина, но я подкрепям и много харесвам новия й вид. Чувството да имам до себе си Мартина е страхотно. Аз съм гаджето на жената с най-големите гърди в Европа," казва с гордост Майкъл.

"Надявам се, че в бъдеще Мартина ще продължи да напомпва гърдите  и устните си, да става по-тъмна и да си сложи големи импланти в дупето."

"Мартина изглежда по този екстремен начин, защото винаги следва сърцето си. Тя и аз, нашите мечти са едни и същи, и с всяка следваща промяна Мартина просто става по-красива."

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЛюбопитноПсихологияЗдравни съветиСпортРецептиФизиологияНовиниИсторияКлинични пътекиКалкулаториПроизводителиСпециалисти