Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Завинаги започва от сега: Тридневната бляскава сватба на Приянка Чопра и Ник Джонас

Завинаги започва от сега: Тридневната бляскава сватба на Приянка Чопра и Ник Джонас

Завинаги започва от сега: Тридневната бляскава сватба на Приянка Чопра и Ник Джонас - изображение

В истински боливудски герои се превърнаха Приянка Чопра и Ник Джонас, които си казаха заветното "Да" не веднъж, а цели два пъти.

В двореца Умаид Бхван в град Джодпур бе дадено началото на сватбените тържества. Мястото бе украсено с множество цветя и готово да посрещне всички гости. Бъдещите младоженци спазиха традицията и си подложиха на традиционното рисуване на ръцете с къна.

Ник Джонас и Приянка Чопра

Първата церемония бе християнска - водена от бащата на младоженеца (който е пастор), а на следващия ден се проведе хиндуистка церемония. След обилна закуска празненствата продължиха с традиционната церемония Халди, при която ръцете и краката на влюбените се намазват с паста от куркума, за да се прогонят злите духове.

Индийските обичаи бяха спазени. На следващия ден Ник Джонас пристигна на кон, облечен с традиционна роба и голям червен тюрбан на главата. Булката - облечена със сари. Двамата заедно направиха задължителна обиколка на гърба на слон. След хиндуистката церемония младоженците са играли на крикет - любимият спорт на Ник.

"Завинаги започва сега" – това написа красавицата в Инстаграм, където публикува свои снимки от сватбените тържества.

Приянка Чопра смени няколко тоалета, а младоженецът заложи на черен костюм и традиционни индийски одежди. Един от тях е раджастанска носия в червен цвят, която е с около два милиона седефени пайети. Но това не е най-внушителното. Потребителите в социалните мрежи останаха изумени от 20-метровия воал, който бе носен от шаферите.

Приянка Чопра и Ник Джонас

Приянка и Ник публикуваха снимки в профилите си в Инстаграм oт ритуала Мехенди, който се изпълнява точно преди сключването на брак и написаха следното:

"Има нещо много специално във връзката ни и това е сливането на семействата ни, които обичат и уважават вярванията на културите си. Тази сватба обедини и двете култури и това е нещо невероятно."

Приянка Чопра и Ник Джонас

Много танци, храна и хубава музика очакваха гостите. На последвалият сватбен прием в Делхи присъстваха редица политици и холивудски знаменитости.

Както се казва три дни яли, пили и се веселили.

Редактор: Илияна Кръстева

Източник: hellomagazine.com

 

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиРецептиСпортЛюбопитно