Начало Лайфстайл Интимно Любов и секс Жестовете, които мъжете ценят най-много във връзката

Жестовете, които мъжете ценят най-много във връзката

Жестовете, които мъжете ценят най-много във връзката - изображение

Независимо в какви отношения сте с човек, със сигурност ще искате да се чувствате ценени. И това не е подбудено от чувство за малоценност и нужда от одобрение. Просто всеки би се радвал от мисълта, че някой е загрижен и истински се интересува от него.

Прекрасно е, когато имате възможност, да правите големи жестове за своя партньор. Но понякога много по-важни са малките, изглеждащи дори незначителни неща, които при честа практика могат да повлияят значително на връзката ви. За тези малки жестове изследователите и експертите твърдят, че са най-важните неща във връзката според мъжете.

Гушкане в леглото

Това може би е най-лесният начин да покажете, че цените своя партньор. От ABC News съобщават за изследване от института The Kinsey, в което изследователите са стигнали до изводите, че гушкането е един от най-важните фактори за мъже във дългогодишни връзки. Интересно е дори, че според това проучване мъжете ценят много повече този жест, за разлика от жените.

Усмивка

Да се обърнете към мъжа до себе си и да му се усмихнете без причина може да ви звучи като нещо напълно налудничаво, но той със сигурност би го оценил. Анкета, проведена сред над 900 американци и европейци, показва, че обикновените усмивки, които пускате към вашето момче, са сред най-ценените неща от мъжете.

Зрителен контакт по време на разговор

Ако вашият партньор ви говори, то задължително го гледайте в очите. Да не поглеждате към него по време на разговор може да бъде много обидно. А освен това мъжете го интерпретират и по още един негативен начин. За тях това означава, че на вас не ви пука особено нито за тях, нито за това, което казват.

Малките докосвания

Целувки, прегръдки, погалване – все важни неща за един обвързан мъж. Доказано е, че лекият физически контакт е много важен за двойките, които се опитват да запазят интимността си в дългосрочен план.
Може да се опитате да показвате любов чрез подобни малки жестове все по-често, без това задължително да води към нищо повече, разбира се.

Обръщайте внимание на всичко, което ви казва

Помислете за това колко хубаво ви става, когато човек се сети за някой дребен детайл, който сте споменали преди месеци. Споменатото по-горе проучване показва още, че да обръщате внимание на детайлите, за които ви говори той, доказва истинския интерес към него.

Окуражавайте го да прави неща за себе си

Не си мислете, че преките жестове като прегръдки и целувки, които правите към него, са единствените неща, които показват любовта ви.

Подкрепата, която можете да му окажете, за да бъде себе си или да прави нещата, които истински харесва, се оказва ключова за успеваемостта за една връзка.

Редактор: Милена Минчева

Източник: wikrit.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЗдравни съветиЛюбопитноПсихологияЛайфстайлСнимкиНовиниСпортИстория