Начало Лайфстайл Интимно 18+ Жена, преспала с 10 000 души, пише книга, която обяснява какво наистина искат мъжете

Жена, преспала с 10 000 души, пише книга, която обяснява какво наистина искат мъжете

Жена, преспала с 10 000 души, пише книга, която обяснява какво наистина искат мъжете - изображение

Гуинет Монтенегро е бивш секс работник с рязка смяна в кариерата си. Тя казва, че е спала с 10 000 души, в резултат на което знае точно какво искат мъжете. Тя обяснява всичко в книгата си "10 000 мъже и броене".

Гуинет, която сега е на 39 години, получава първото си заплащане срещу секс на 21-годишна възраст.

... само 3 години, след като бива изнасилена от банда, и това напълно променя курса на живота й.

Вече пенсионирана, тя не съжалява за 12-годишната си работа и е вече публикуван автор, с надеждата, че може да помогне на жените да подобрят взаимоотношенията си с противоположния пол.

На първо място, за разлика от това, което може би си мислите, повечето мъже не си падат по онези извратени неща, казва Гуинет.

"Много от тях не искат този хардкор извратен секс. Това е толкова малък процент от мъжете. Бях в индустрията 12 години - това е наистина дълго време. Но не видях много мъже с болни фантазии. Повечето от тях искаха само нормален секс."

Така че всички те са малко сладникави, което е ... интересно.

Тя твърди още, че тези мъже, които плащат за секс, не търсят просто незабавно удовлетворение и физическо удоволствие, те искат психологическа тръпка.

Гуинет обяснява:

"Това е нещо повече от секс. Винаги има психологическа мотивация за секс, не е само физическо желание. Много от клиентите плащат за повече от час и със сигурност желаят секс, но голяма част от работата ми беше просто говорене."

И в крайна сметка тя стига до заключението, че мъжете искат да се чувстват мъжествени и доминиращи в една връзка и в спалнята.

"Този мъж се чувства кастриран в отношенията си, иска да се чувства отново мъжестсвен. Те търсят валидиране за своята мъжественост. Мъжеството е много важна за мъжете. Има и група мъже, които искат да играят тази игра. Те получават интензивно удоволствие да контролират жените. "

Няма съмнение, че това е очарователно прозрение в работата на секс индустрията и това, което мъжете наистина искат.

Но, разбира се, зависи от вас да решите дали да преведете тези съвети в работещи взаимоотношения.

Източник: onedio.co

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСоциални грижиИсторияЛюбопитноЛайфстайл