Начало Лайфстайл За свободното време Моето хоби Жена ремонтира стар автобус 3 години и го превръща в уютен дом

Жена ремонтира стар автобус 3 години и го превръща в уютен дом

Жена ремонтира стар автобус 3 години и го превръща в уютен дом - изображение

Джеси Липскин не може да намери апартамент под наем, който да я удовлетворява, затова решава да построи своя собствена къща мечта. Тя прави наистина необичаен избор:  купува стар училищен автобус от 1966 г. от Ebay (същият модел, който Киану Рийвс шофира в "Скорост", емблематичният филм от 90-те години).

стар автобус

Основната причина за тази покупка е желанието на Джеси да живее екологичен живот и да не се привързва към определено място. Бъдещият й дом обаче е в много лошо състояние. Тя прекарва няколко години, превръщайки стария автобус в уютно и стилно място. Окончателният резултат определено си заслужава.

уютен дом

Според Джеси най-трудната част от обновяването е търсенето на хора, които биха могли да й помогнат с нещата, които не може да направи: добри водопроводчици, дърводелци и електротехници. Тя споделя, че ремонтът на подвижния й дом не е като да си направиш ремонт на нормален апартамент.

кухня

Отнема на Джеси три години, за да обнови автобуса и да го превърне в това, което изглежда сега. Крайният резултат напълно си струва времето и усилията. Обърнете внимание на прекрасния интериорен дизайн! Едва ли ще ви е проблем да се събудите рано сутринта до такъв прекрасен изглед.

малка библиотека

Определено Джеси свърши страхотна работа и тя осъществи своята мечта - да има собствен дом Тя може да променя мястото всеки път, когато пожелае - тя просто трябва да запали автобуса и да тръгне на приключение.

Тази история доказва, че идеалният дом не само съществува само по списанията. Вие може да го изградите със собствените си ръце. 

По статията работи: Илияна Кръстева

Източник: brightside.me

5.0, 3 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайл