Начало Лайфстайл За свободното време Моето хоби Жена ремонтира стар автобус 3 години и го превръща в уютен дом

Жена ремонтира стар автобус 3 години и го превръща в уютен дом

Жена ремонтира стар автобус 3 години и го превръща в уютен дом - изображение

Джеси Липскин не може да намери апартамент под наем, който да я удовлетворява, затова решава да построи своя собствена къща мечта. Тя прави наистина необичаен избор: Джеси купува един стар училищен автобус от 1966 г. от Ebay(същият модел, който Киану Рийвс шофира в "Скорост", емблематичният филм на 90-те години).

стар автобус

Основната причина за тази покупка е желанието на Джеси да живее екологичен живот и да не се привързва към определено място. Тя прекарва няколко години, превръщайки стария автобус в уютно и стилно място. Окончателният резултат определено си заслужава, защото в крайна сметка е един от най-умните мобилни домове, който сте виждали.

Тази история доказва, че идеалният дом не само съществува в списания, но всъщност можете да го изградите със собствените си ръце. Нека да разгледаме и да се вдъхновим, за да направим малки или големи промени в нашите собствени апартаменти.

уютен дом

Бъдещият й дом обаче е в много лошо състояние. Според Джеси най-трудната част от обновяването е търсенето на хора, които биха могли да й помогнат с нещата, които не може да направи: добри водопроводчици, дърводелци и електротехници.

Автобусът е оборудван с малка светла баня с душ кабина и тоалетна. Това беше трудоемък и доста необичаен процес. Възстановяването на подвижния дом не е същото като ремонтът на нормален апартамент.

кухня

Отнема на Джеси три години, за да обнови автобуса и да го превърне в това, което изглежда сега. Крайният резултат напълно си струваше времето. Обърнете внимание на прекрасния интериорен дизайн! Едва ли ще ви е проблем да се събудите рано сутринта до такъв прекрасен изглед.

малка библиотека

Към днешна дата Джеси е щастлив собственик на мобилния дом. Тя свърши страхотна работа и получава това, което искаше - собствената си къща. Това е нейното собствено място, където тя може да живее с минимален отпадъчен живот, който няма да навреди на природата. Освен това тя може да променя мястото всеки път, когато пожелае - тя просто трябва да запали колата и да се отдаде на приключения.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: brightside.me

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайл