Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Жена е уволнена от работа, защото изяла шоколада на колегата си

Жена е уволнена от работа, защото изяла шоколада на колегата си

Жена е уволнена от работа, защото изяла шоколада на колегата си - изображение

Германката Джулиан работи в дом за деца с увреждания повече от 30 години. През февруари я уволняват, без предизвестие, защото е  откраднала и изяла шоколадов десерт на колегата си, който струвал близо 3 евро. Освен това тя е порицана и, за  използването на миялната машина за лични цели, както и за кражба за дребни неща от офиса, включително и празна торбичка на стойност 10 евро.

 

шоколадов десерт

Тя е на 64 години и след няколко години и предстои пенсиониране. Тя решава да заведе дело. След като делото се разглежда в съдебна зала, съдията обяснява, че обвиненията за кражба на торба, която струва около 10 евро са неясни и не могат да бъдат доказани. Също така, не е възможно да се установи дали употребата на миялната машина за лични цели е в противоречие с политиката на фирмата.  Единственото обвинение, което остава е кражбата  и изяждането на шоколадовия десерт.

Накрая съдията заключва: „Нарушаването на собствеността на някого не е нещо забавно“.

шоколад

В крайна сметка жената и нейния работодател успяват да постигнат споразумение. Тя получава дисциплинарно предупреждение и е върната на работа.

„С високо вдигната глава съм, не съм направила нищо лошо“, твърдо заявява самата Джулиан.

източник: independent.co.uk

снимки: pixabay.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияСнимкиЛайфстайлРецептиХрани и ястияВидеоЛюбопитноХранене при...Здравни съветиИсторияЛеченияАлт. медицинаСпортДиетиЕ-тата в хранитеБотаникаПроизводители