Начало Лайфстайл За свободното време Любопитно и забавно Епично предложение за брак, съпътствано от 16 кучета

Епично предложение за брак, съпътствано от 16 кучета

Епично предложение за брак, съпътствано от 16 кучета - изображение

Лаура Стъмлър и Морис Голдщайн са заедно повече от четири години. В неотдавнашно пътешествие до Лос Анджелис Голдщайн изненадва Стамлър, предлагайки й брак от върха на една скала по време на поход. А когато тя казва заветното "ДА", 16 кучета се затичват към тях, за да отпразнуват специалния момент с двойката.

предложение

По време на екскурзията си в ЛА Лаура Стамлър се среща със своята приятелка от детството Ребека Йейл за обяд. Йейл, която работи като сватбен фотограф, си тръгва малко по-рано от срещата с извинението, че има работа с клиент.

"Дори не подозирах, че аз ще бъда клиента, за който говори" – сподели Стамплър пред INSIDER.

Само няколко часа по-късно Стамлър приема предложението за брак на Голдщайн на върха на каньон Рониън сред холивудските хълмове. Изненадващото предложение е съпътствано с множество розови листа, няколко певци и 16 ентусиазирани кучета. А през цялото време Йейл е концентрирана в работата си да снима изненаданото лице на влюбената дама. 

Връзката на Стамлър и Голдщайн продължава повече от 4 години. Влюбената двойка живее в Ню Йорк, но е заминала за екскурзия в Лос Анджелис по случай Денят на благодарността. Тръгнали са на разходка из каньона по предложение на Голдщайн, който искал да повърви малко с любимата си, преди двамата да се срещнат с приятелите за по питие.

"Щом видях розовите листа… предполагате какво се случи. Започнах да се държа доста неконтролируемо." – разказва Стамлър. – "А когато казах "да", всички тези кучета започнаха да тичат около нас".

Прекрасното включване на животните в събитието е благодарение на Тони Версило, семеен приятел на Голдщан. Той взема "назаем" кучета, предназначени за терапия. И без Стамлър да очаква, когато казва "да", те се спускат, за да подсилят магията на предложението дори повече.

предложение

Макар влюбените да нямат собствен домашен любимец, и двамата са израснали с куче в дома си. Затова любовта към животните както на Стамлър, така и на Голдщайн е изключително силна.

С тази иновативна идея традицията да се пускат гълъби по годежи и сватби бе променена по един невероятен начин. Вместо красивите, но бързо отлитащи птици, двойката се наслади на любвеобилни и ентусиазирани кученца.

Редактор: Милена Минчева

Източник: businessinsider.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлПсихологияСнимкиЛюбопитноАнкетиНовиниСоциални грижиТестовеЗдравни съветиВидеоИсторияСпортПроизводителиАлт. медицина