Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Ема Стоун ще снима голa сценa в следващия си филм

Ема Стоун ще снима голa сценa в следващия си филм

Ема Стоун ще снима голa сценa в следващия си филм - изображение

Ема Стоун поема голям риск. Актрисата съобщи, че е решила да се появи гола на големия екран за първи път.

Според изявлението на Life & Style Magazine Стон ще участва заедно с Оливия Колман и Рейчъл Уайз в новата драма "The Favourite" от Fox Searchlight.

Филмът ще разказва интригуващата и заплитаща история на три жени в царския двор през първите години на XVIII в.

Трейлърът на филма вече е пуснат. Прогнозира се, че трите красавици ще завладеят вниманието на зрителите силно, особено след като Ема разголи някои части от тялото си за първи път в своята кариера.

Имах чаршаф, увит около мен, и докато снимахме сцената и правихме повторни опити, аз казах: "Не мога ли просто да бъда гола? Мисля, че това ще придаде на Сара (героинята) нещо, което наистина да гледа, когато ме види, че не съм скрита под чаршаф" – разказа Ема пред THR.

Нейната колежка Оливия абсолютно е отхвърлила предложението, а директорът се е замислил и е питал, дали наистина е сигурна в това, което казва. Ема е била уверена в решението си, твърдейки, че действието й ще бъде доста шокиращо за Сара. Явно диалогът в конкретната сцена е изисквал своята жертва, а Стоун я е предала самоинициативно.

Ема и преди е имала възможности за голи сцени (във "Супер яки" например). Тя обаче никога не е предприемала подобно решение. Явно този път е почувствала, че действието й ще подобри значително сюжетната линия.

За филма Колман споделя и някои други любопитни неща. Тя се е влюбила в реалистичните образи на героините, които правят всичко, което и мъжете, включително "пръцкане и повръщане".

Рейчъл Уайз също изказва своите впечатления от новия проект. Според нейните думи в този филм не трябва да очакваме болшинство от мъжки роли. А и самата работа за актрисата е била изключително интересна, тъй като рядко се срещат продукции, в които мъжете да служат само като допълнение. Добавя още, че по-голямата част от уж силния пол носи грим и високи токчета.

Ах, нима не ви заинтригуваха? Чакаме с нетърпение филмът "The Favourite", не само защото Ема Стоун ще покаже малко плът, а защото целият проект ще бъде нещо необичайно интересно.

Трите актриси

Редактор: Милена Минчева

Източник: inquisitr.com

Снимки: wallpapercave.com; poppursuits.com

Още по темата:

5.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлСнимкиЛюбопитноИсторияНовиниСоциални грижиСпорт