Начало Лайфстайл Аз и моето семейство За дома и градината Експерт по фъншуй: Покрийте огледалата в спалнята

Експерт по фъншуй: Покрийте огледалата в спалнята

Експерт по фъншуй: Покрийте огледалата в спалнята - изображение

Експертът по фъншуй Аманда Питърс споделя за основната грешка, която много хора допускат, когато обзавеждат спалнята, а именно - поставянето на огледала. Аманда твърди, че наличието на този предмет в спалнята може да повлияе на способността на хората да спят спокойно.

Обяснявайки по-подробно теорията си, тя разкрива, че според принципите на фъншуй - древната китайска наука за "хармонизиране на добрата енергия" - огледалата могат да доведат до смущения в съня, защото са мощен инструмент, когато става дума за увеличаване на осветлението и отразяване на енергията. 

Аманда препоръчва да се изпробва следния метод – да покриете огледалата в спалнята с парче плат в продължение на няколко седмици, за да видите дали ще ви се подобри сънят ви.

За мъжете и жените, които не могат да се разделят с любимата си вещ, Питърс предлага огледалото да се премести на стена срещу леглото или да го сложите във вътрешната страна на гардероба.

Друг експерт съветва, че един от най-важните елементи при проектирането на спалня е да оставите равно пространство от двете страни на леглото и последното никога да не се притиска до стената. Потокът от енергия и разположението на мебелите ще подобрят съня ви и вашето спокойствие.

По статията работи: Илияна Стоянова

Източник: dailymail.co.uk

Снимки: trendir.com

Още по темата:

3.0, 2 гласа

ПРОДУКТИ СВЪРЗАНИ СЪС СТАТИЯТА

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайлАлт. медицинаЛюбопитноРецептиЗдравни съвети