Начало Лайфстайл За свободното време Светски шум Дяволската Мерил Стрийп носи легендарна чанта

Дяволската Мерил Стрийп носи легендарна чанта

Дяволската Мерил Стрийп носи легендарна чанта - изображение

Обичали ли сте аксесоар толкова много, че да го носите навсякъде с вас? Как ли? Например, под формата на персонализирана снимка на някакъв предмет, който използвате във вашето ежедневие?

Е, великата Мерил Стрийп го направи.

чанта

Стрийп бе забелязана на снимачната площадка на последния й филм The Papers в Ню Йорк с чанта, върху която са изрисувани лицата на Барак и Мишел Обама. Моля? Да, това е самата истина! На фона на Белия дом, бившата първа двойка позира с усмивка и топла прегръдка върху чантата от латексова кожа. Остава мистерията откъде актрисата си е поръчала персонализираната чанта на семейство Обама.

На фотографията се вижда как Мерил Стрийп държи чантата, облечена в черни панталони, бейзболна шапка, джапанки и яке. И това ако не е висша мода?!

Мерил Стрийп


Изобщо сме изненадани, че някогашната Миранда Пресли решава да се появи с подобен артикул. Тя никога не е прикривала своите политически пристрастия към бившия американски президент, както и непоносимостта й към сегашния - Доналд Тръмп.

Мерил Стрийп

Разбира се, любовта със сигурност е взаимна, тъй като президентът Обама неведнъж е споделял какво изпитва към носителката на Оскар. През 2014г. той връчва на актрисата "президентския медал на свободата" - специален принос за сигурността и националните интереси на Съединените щати.

Мерил и Барак Обама

"Публично заявявам: обичам Мерил Стрийп. Обичам я. Мъжът й знае, че я обичам. Мишел знае, че я обичам. И двамата не могат да направят нищо", споделя Обама. Той заявява, че тя е "несравнима актриса".

Това не е първата награда, която Обама връчва на Мерил Стрийп. През декември 2011г. той и съпругата му Мишел и връчват приз за цялостно творчество.

Миналата година Стрийп се присъедини към Мишел Обама по време на нейна визита в Мароко, за да промотират заедно достъпа до образование за момичетата в Мароко.

Мерил и Мишел Обама

След всички тези факти няма смисъл да продължаваме да се питаме защо е решила да държи семейство Обама толкова близо до себе си. Единственото нещо, от което се нуждае, за да завърши тази визия, са обици със снимки на децата на Обама. Защо не? Дори сме склонни да се обзаложим, че Мерил има и такива. Нищо чудно, звездата да пусне на пазара своя собствена тенденция.

А ние започваме да се замисляме дали да не си поръчаме подобна чанта с нейния лик?

източник: breitbart.com; eonline.com; harpersbazaar.com; elle.com

по статията работи: Илияна Стоянова

Още по темата:

5.0, 1 глас

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

СТАТИЯТА Е СВЪРЗАНA КЪМ

КатегорияЛайфстайл